Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Patricia odhalila tajnú reč tela: Naučte sa 4 triky, ktorými pritiahnete každého muža
Zdielať na

Patricia odhalila tajnú reč tela: Naučte sa 4 triky, ktorými pritiahnete každého muža

Zdroj: TikTok/patricia.cnr

Aj vy sa na prvé rande nervózne pripravujete aj niekoľko hodín? Táto žena radí staviť okrem správneho oblečenia a mejkapu aj na vhodnú reč tela, vďaka ktorej budete neodolateľné.

Patricia zo San Franciska je na sociálnych sieťach mimoriadne obľúbená práve vďaka jej vedomostiam o reči tela. Okrem iného sa podelila aj o to, akým spôsobom môžete zapôsobiť na mužov.

Aj v novom seriáli Nemocnica sa riešia vzťahy a láska, ako sa vám páči?

Podľa Patricie sú práve tieto štyri triky najdôležitejšie pri snahe pritiahnuť si svoj objekt záujmu. 

  1. V prvom rade je podľa nej dôležitá chôdza a práca s bokmi. Pri kráčaní by sme nimi mali zvodne hýbať. Telo by malo kopírovať písmeno S a nohy by sme mali pri chôdzi krížiť podobne ako modelky.
  2. Čo by sme rozhodne nikdy robiť nemali, je upnuté kríženie nôh v sede. Namiesto toho pri sedení natiahnite nohy a preložte ich, takto ich opticky predĺžite.
  3. Dôležité je, aby ste sa uvoľnili a hneď budete vyzerať sebavedomejšie. Patricia ukazuje ako sedí mierne na boku, čím opäť zvýraznila boky.
  4. Expertka na reč tela radí ženám, aby zvolili oblečenie, ktoré odhalí ich krk. Počas rande sa môžete schválne dotknúť ramena, vlasy nechať padnuté vzadu tak, aby ste zvýraznili svoju šiju a krk.

Vyskúšajte tieto triky aj vy a dajte nám vedieť, či to zabralo!

@patricia.cnr

##flirt ##datingadvice ##girls ##fyp ##tips ##datingtips ##howto ##datinghacks ##seduction

♬ Levitating (feat. DaBaby) - Dua Lipa

Súvisiace články

Najčítanejšie