Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Svadba, na ktorej všetci plakali, ale nie od šťastia: Keď uvidíte nevestu, pochopíte dôvod
Zdielať na

Svadba, na ktorej všetci plakali, ale nie od šťastia: Keď uvidíte nevestu, pochopíte dôvod

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Ich vytúžená svadba dopadla inak, ako si predstavovali. Pripravte si vreckovky, tento príbeh lásky sa žiaľ neskončil happyendom.

Xu Shinan (35) chodil so svojou milovanou priateľkou Yang Liu od vysokej školy. Keď začali chystať svadbu, Yang bola diagnostikovaná rakovina prsníka a svoje veľké plány museli kvôli náročnej liečbe odložiť.

Najsmutnejšia svadba

Yang mala iba 25 rokov a namiesto vytúženej svadby si musela vypočuť tvrdý ortieľ. Aj keď sa bude liečiť, má pred sebou maximálne pár rokov života.

Napriek negatívnym prognózam sa jej stav začal zlepšovať a snúbenci začali s prípravami na svadbu a šetrili si peniaze na kúpu bytu. Žiaľ, rakovina sa po pár mesiacoch opäť vrátila a v oveľa horšej podobe, ako predtým.

Yang sa nevzdávala a s chorobou bojovala silno ako levica, no v posledných dňoch života už svoju životnú lásku ani nespoznávala. Upadla do kómy a po vyše týždni zomrela, píše denník The Sun.

Jej posledným a najväčším prianím bolo to, aby sa mohla vydať za muža, ktorého nadovšetko milovala.

Xu Shinan jej prianie splnil, aj keď takto si svadbu určite nikto nepredstavoval. Po smrti svojej snúbenice zistil, že mala dokonca objednané svadobné šaty. Keď jej ich chcel kúpiť a majiteľ sa dozvedel o ich príbehu, bol taký dojatý, že mu umožnil vybrať si najkrajšie šaty za úplne symbolickú sumu.

Svadobný deň tejto dvojice bol zároveň poslednou rozlúčkou s mladou ženou, ktorej sa žiaľ nad zákernou chorobou nepodarilo vyhrať...

youtube/ 24h Tin tức

youtube/ 24h Tin tức

youtube/ 24h Tin tức

Súvisiace články

Najčítanejšie