Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plánujete svadbu? Magický dátum v roku 2020 vám prinesie šťastie a pevný vzťah
Zdielať na

Plánujete svadbu? Magický dátum v roku 2020 vám prinesie šťastie a pevný vzťah

Zdroj: unsplash.com

Svetová numerologička prezradila dátum, ktorý je nielen krásny na pohľad, ale aj veľmi silný a priaznivý na uzavretie manželstva. Tušíte, o aký deň v budúcom roku ide?

V každom roku si zaľúbené páry vyhľadávajú tie najkrajšie dátumy na uzavretie manželstva. Kým tento rok boli v kurze „deviatkové“ dátumy, v tom nasledujúcom budú najpopulárnejšie a najsilnejšie dátumy s číslicou 2.

Šťastné aj vtipné celebritné dvojice môžete vidieť každú stredu o 21:35 na JOJke v obľúbenej talkshow Čau Lujza!

Top dátum na svadbu

Známa britská astrologička Carolyne Faulkner prezradila, ktorý dátum bude v roku 2020 najmagickejší a úplne najlepší na svadbu. Ide o deň, v ktorom dominuje číslica dva.

20.2 2020 bude síce štvrtok, ale predpokladá sa, že si práve tento deň zvolí pre svoje ÁNO veľké množstvo párov. Astrologička uviedla, že tento pekný dátum prinesie mladomanželom do života nielen šťastie a lásku, ale najmä stabilitu a dlhé trvanie zväzku.

Ďalším silným a pekným dátumom bude najbližšia sobota po tomto magickom dátume, čiže 22.2. 2020.

Ak plánujete svadbu v budúcom roku a tiež „poškuľujete“ po týchto dátumoch, rezervujte si všetko potrebné čím skôr. Je celkom možné, že práve v týchto dňoch budete mať problém rezervovať si termín nielen v sobášnej sieni či kostole, ale na roztrhanie budú aj kameramani, svadobní fotografi či Dj-ovia!

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie