Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Keď matke ukázala svoju lásku, tá takmer odpadla: Pozrite sa, koho si priviedla domov
Zdielať na

Keď matke ukázala svoju lásku, tá takmer odpadla: Pozrite sa, koho si priviedla domov

Zdroj: Instagram/juliazelg

Každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie. Keď však dospievajúca ratolesť donesie domov predstaviť svoju lásku, veľakrát sa stane, že sa mame alebo otcovi od úžasu nezatvoria ústa.

Podobne to bolo aj v prípade mladej Julie, ktorá žije v Londýne. Speváčka a vlogerka sa na prvý pohľad zamilovala a hoci si mnohí mysleli, že pôjde len o flirt, opak je pravdou!

Jej vyvolenou sa stala Eileen, ktorá má už cez šesťdesiat rokov, takže medzi nimi je 37-ročný vekový rozdiel. Dvojica sa spoznala online a padli si do oka na prvý pohľad. Kde sa objavia, tam vzbudzujú pozornosť. Už samotný pestrofarebný imidž Julie sa nedá prehliadnuť... Keď sa ženy začnú v spoločnosti bozkávať a objímať, ľudia na nich zazerajú. Najviac ich trápia nenávistné komentáre, ktoré im ľudia anonymne píšu na internete. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When you find out secrets about your wife-to-be’s past whilst filming a YouTube video. ? Link in bio ☕️

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Zelg (@juliazelg),

​Časom si už na ne zvykli, pretože sa nájde čoraz viac ľudí, ktorí im fandia. To platí aj o Juliinej matke, ktorá im požehnala aj napriek tomu, že je od Eileen o pár rokov mladšia. Pre zahraničné médiá sa vyjadrila, že ju najprv veľmi prekvapilo, že si jej dcéra našla partnerku v takom veku, ale nerobí jej to problém. Julia a Eileen dokonca plánujú vlastnú svadbu, keďže sa vo februári zasnúbili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie