Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO Mamba s frajerom ešte nerobila! Shallow v ich podaní vás okamžite dostane!
Zdielať na

TOTO Mamba s frajerom ešte nerobila! Shallow v ich podaní vás okamžite dostane!

Zdroj: youtube/Pinterest

O tom, že Mamba Dasha má nádherný hlas, všetci dobre vieme, ale to, že jej partner je okrem tanečníka aj vynikajúci spevák, sme doteraz ani netušili. Z ich dueta budete mať zimomriavky!

Film Zrodila sa hviezda, v ktorom si hlavnú úlohu zahrala Lady Gaga a Bradley Cooper, si získal priaznivcov po celom svete.

Titulná pieseň Shallow získala Zlatý glóbus a je dokonca nominovaná aj na Oscara v kategórii Najlepšia filmová skladba. Hoci túto nádhernú skladbu prespievalo už mnoho dvojíc, dovolíme si tvrdiť, že práve táto verzia Mamby a Tonyho patrí medzi najvydarenejšie.

Mamba Dasha a jej partner tanečník Tony Porucha si už niekoľko mesiacov užívajú úlohu rodičov. Syn Manolo im robí obrovskú radosť a je vidieť, že ich lásku posilnil ešte viac.

“Táto pesnička je o láske, takže som si ju nemohla zaspievať s nikým iným, ako s mojim mužom - aj keď on zatiaľ spieval iba doma v kuchyni :) Natrápili sme sa, ale nakoniec sa nám to podarilo a máme z toho radosť :)” napísala k zverejnenej skladbe, ktorú fanúšikovia okamžite zasypali slovami chvály. Ako sa páči vám?

Shallow - Mamba Dasha & Tony Porucha

K piesni neustále pribúdajú pozitívne komentáre. Toto je len niekoľko z nich:

“Waw, tak to je krásne... lepšie než originál..”

“Čo ste sa zbláznili? Skoro som zo stoličky spadla hneď zo začiatku, mega!”

“Nemám slov. Ten Tonyho hlas? Spieva tak úžasne ako tancuje. A taktiež ty a tvoj hlas. Dokonalosť proste. Vaše hlasy dokopy tvoria tak úžasný celok.. Neskutočne dobre sa to počúva.”

“Úplná topka, tá emócia, ktorá z vás ide je neskutočná!”

“To je najlepší cover aký som kedy počula. Mam zimomriavky po celom tele…”

Súvisiace články

Najčítanejšie