Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mamba otvorene o horore na pôrodnej sále: Aha, čo spôsobila jej spoveď!
Zdielať na

Mamba otvorene o horore na pôrodnej sále: Aha, čo spôsobila jej spoveď!

Zdroj: Instagram

Mamba sa s partnerom Tonym tešia z vytúženého synčeka Manola. Cesta k nemu však bola od prvého momentu až do pôrodu veľmi tŕnistá. „Nie každý skáče 3 dni po pôrode jak srna,“ priznala tmavovláska.

Herečka a speváčka pred časom verejne priznala, že mala problém otehotnieť. Podstúpila operáciu, vďaka ktorej sa dvojici nakoniec podarilo počať bábätko.

Instagram

​Hoci tehotenstvo prebiehalo v poriadku, pôrod bol už o niečom úplne inom. Mamba otvorene priznala, že jej pôrod trval 12 hodín a bolo to najťažšie, čo v živote doteraz zažila. Akoby všetka ta bolesť nestačila, o pár dní neskôr ju museli ešte dvakrát zašívať, keďže jej zistili alergiu na šicí materiál a rana sa jej otvorila. Čerstvá mama celý svoj zážitok opísala na Instagrame bez prikrášlenia a spôsobila ním hotovú revolúciu. Desiatky matiek sa jej v komentároch zverili s ich komplikáciami pri vlastných pôrodoch a svojich pocitoch, s ktorými sa museli vyrovnať. Mnohé komentáre sú naozaj silné, surové a plné emócii.

Instagram

​„Táto fotka vznikla 3 dni po pôrode... mám na nej už tretiu transfúziu krvi.. Celkom sranda-veď kto môže povedať, že na Halloweena “pil” ozajskú krv?.. Kľúdne ma volajte “Nenásytná upírka”.. Ale teraz vážne.. Pred slovom “pôrod” áam obrovský rešpekt.. Nie, môj pôrod nebol ľahký.. ani netrval dve hodiny.. Trval pre mňa nekonečných 12 hodín a neželala by som ho nikomu.. Počas môjho pôrodu vedľa mňa porodili ďalšie 4 ženy, ktoré som počula... ktorým som závidela, že to majú za sebou.. v istom momente sa pôrod zastavil a vyzeralo, že to proste nepôjde.. prvý krát som zažila tak obrovský pocit zúfalstva, že s ním prišlo “zmierenie s tým najhorším”.. proste príde myšlienka “prosím, len nech to rýchlo skončí”.. a potom sa pozrieš vedľa seba a vidíš totálne zúfalstvo na tvári muža, ktorého miluješ viac než seba.. ktorý vidí, že si to vzdala.. v skratke-pochopila som, že “porodiť” je naozaj tá najťažšia vec v živote a že je to ďaleko za hranicou únosnosti.. Keď to celé skončilo, bola som šťastná, že sme s malinkým živí a zdraví.. Všetkým nám odľahlo.. To som ešte netušila, že príde ďalšia komplikácia a v deň prepustenia ma budú znova šiť.. S “kolegyňou”, čo bola s nami na izbe, sme sa smiali (v mojom prípade skôr smiech cez slzy), že ja som vychytala ozaj všetko zlé, čo sa môže stať.. No a po prepustení som mala doma bolesti a komplikácie, ktoré sa mi nezdali-tak som sa vybrala na kontrolu a bola mi zistená alergia na šicí materiál, čo spôsobilo otvorenie celej popôrodnej rany-takže som sa včera ani nie po 6tich dňoch vrátila späť do nemocnice, kde ma v anestéze operovali-zošívali tretí krát .. Bolo ťažké prijať ten fakt, že už si v tom, že si prežila všetku bolesť sveta a už bude len lepšie-a más si zrazu prežiť ďalšiu bolesť.. Nehovoriac o tom, že máš doma 9dňové bábätko, ktoré máš opustiť .. Ešteže máme toho najlepšieho tatina na svete, ktorý sa o neho stará od prvého dňa, čo sme doma-keďže ja som bola totálne nevládna.. Kŕmi, prebaľuje, kupká..ja mu prakticky len trocha vypomáham.. Nemohla som si želať lepšieho muža, väčšiu oporu...,“ zverila sa Mamba.

  Mamba s partneromTonym

Instagram

Mnohé ženy opísali svoje nie práve dobé zážitky z pôrodu

Instagram

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie