Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kruté slová zlatokopky Lydie: Jej ex sa musí v hrobe obracať
Zdielať na

Kruté slová zlatokopky Lydie: Jej ex sa musí v hrobe obracať

Zdroj: Instagram

Sú ženy, ktoré sa od boháčov nechajú vydržiavať a netaja sa tým na verejnosti. Takouto ženou je aj Lydia, ktorá nedávno svetu priznala, čo si o svojom bývalom milencovi myslí. Z jej slov vám padne sánka.

Lydia sa netají, že si zarába najmä svojím telom. Rada a ochotne si necháva platiť od starších milencov, ktorí šalejú z jej kyprých tvarov. Na konte má údajne milióny dolárov aj pár knižiek o tom, ako sa stať úspešnou luxusnou spoločníčkou.

Jedným z jej ex bol aj obézny Brad, ktorý má od toho hollywoodskeho Pitta poriadne ďaleko. Pred vyše rokom však ako 47-ročný zomrel na infarkt a neliečenú cukrovku. Hoci sa Lydii všetky darčeky, ktoré jej kupoval páčili, on sám bol pre ňu poriadnou príťažou. Až takou, že jej otvorené priznanie o ich vzťahu začalo kolovať sociálnymi sieťami a stalo sa virálnym.

Instagram

„Mali sme strašne toxický vzťah a priala by som si, aby som ho nikdy v živote nestretla. Hoci to bol príšerný človek, sedím tu a snažím sa zaloviť v pamäti nejakú peknú spomienku na neho. Brad, kúpil si mi prvý pár Louboutiniek, moju prvú Birkinku a prvého a jediného dostihového koňa. Vedel si oceniť môj čas a ja si ťa preto dnes ocením tým, že o tebe píšem. Stále ti neviem odpustiť, že si ma vyňal zo závetu po tom, ako si ma napadol, keď si bol nafetovaný. Vždy si vedel, že budem v poriadku a to aj som... Celý ten čas, čo sme boli spolu, som žila dvojitý život s mužom, o ktorom si si myslel, že je môj homosexuálny bodyguard. Jedného dňa sa uvidíme. Odpočívaj v pokoji. PS: Prosím ťa, prestať ma strašiť,“ ukončila svoje trpké spomienky na svojho sponzora.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie