Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Ženáč doplatil na klamstvá na zoznamke: Prezradil ho jediný detail na fotografii!
Zdielať na

Ženáč doplatil na klamstvá na zoznamke: Prezradil ho jediný detail na fotografii!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ženy netreba podceňovať a už vôbec nie tie, ktoré chodia na online zoznamky. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil tento muž, ktorý svoj čin trpko oľutoval.

Ak ste sa niekedy zaregistrovali na online zoznamke, tak viete, že tam veľa úprimných ľudí nie je. Nájdu sa tam nezadaní, ktorí si chcú zaflirtovať, ale výnimkou nie sú ani ľudia vo vzťahoch, ktorí hľadajú vzrušenie či románik pomimo. Presne to bol prípad aj tohto muža, ktorý sa nakoniec prezradil sám.

Ženy ho hneď odhalili

42-ročný muž z írskeho Dublinu využil chvíľu, keď bol doma sám, prihlásil sa na zoznamku Tinder a zavesil tam fotografiu svojho tela s pozvánkou na návštevu a pekne prežitý večer.

Samozrejme, tváril sa, že je sám a nezadaný, ale pozorným ženám neuniklo, že na “sexi” fotke niečo nesedí a ihneď vedeli, že klame. 

twitter

Keď sa spomínaný záber lepšie pozriete, určite si tiež všimnete, že v pozadí fotografie je prútený kočárik pre bábiky, takže je jasné, že muž hľadajúci známosť na horúci večer rozhodne nie je sám a je viac než isté, že okrem ženy má aj dieťa.

Ženy zostali z klamára poriadne znechutené, jedna z nich dokonca jeho fotografiu s objasnením situácie rozšírila na Twitteri a vraj sa to dostalo až k jeho žene. Ako zareagovala síce nevieme, ale myslíme si, že sa tento muž poriadne zahanbil a snáď aj poučil…

Súvisiace články

Najčítanejšie