Polojasno
15°
Bratislava
Terézia
15.10.2024
Žena prezradila, ako sa zbavila vrások: Verte mi, ide to aj bez botoxu!
Zdielať na

Žena prezradila, ako sa zbavila vrások: Verte mi, ide to aj bez botoxu!

Zdroj: Instagram/rorayoga

Na sociálnych sieťach radí dievčatám a ženám, ako sa starať o pleť a predchádzať tak nielen vráskam, ale napríklad aj akné. Rady, ktoré sama vyskúšala a naozaj fungujú, posúva ďalej. Vyskúšate ich aj vy?

Ako sa stará o pleť Lucia Hablovičová? 

30-ročná Aurora mala kvôli extrémnemu stresu a nezdravému životnému štýlu viditeľné vrásky už v dvadsaťpäťke, píše The Sun. Dnes je staršia, napriek tomu jej tvár vyzerá mladistvo a zdravo a po známkach starnutia niet ani stopy. Ako sa jej to podarilo?  

Vrások sa zbavila aj bez botoxu 

Aurora na sociálnej sieti prezradila, že v práci bývala extrémne vystresovaná, zvykla vypiť aj päť šálok kávy denne, vďaka čomu vyzerala „strhane“. Po tom, čo dala výpoveď, si všimla skutočnú zmenu svojho vzhľadu. Špecialistka na starostlivosť o pleť tiež nemala v strave dostatok bielkovín, ktoré sú potrebné na to, aby pokožka produkovala kolagén a zostala zdravá a žiarivá.

Aby bola jej pokožka ešte pružnejšia, Aurora pravidelne užíva kolagénový prášok a tiež nedá dopustiť na kapsuly Eversio Wellness Everglow, ktoré dodávajú vlhkosť zvnútra von do pokožky.  

„Pretože moja pleť bola extrémne dehydrovaná a vystresovaná, začala som naozaj investovať do starostlivosti o ňu, “ povedala Aurora s tým, že pozitívne výsledky si po pár týždňoch všimlo aj jej okolie.  

Tipy Aurory na sociálnej sieti sú veľmi populárne a ženy si ich nevedia vynachváliť. Okrem spomalenia tvorby vrások radí aj v tom, ako sa zbaviť akné a celkovo odporúča zdravý životný štýl.   

Súvisiace články

Najčítanejšie