Oblačno
17°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Kvôli znetvorenej tvári sa vyhýbala verejnosti a teraz? Linda Evangelista opäť žiari!
Zdielať na

Kvôli znetvorenej tvári sa vyhýbala verejnosti a teraz? Linda Evangelista opäť žiari!

Zdroj: Profimedia

V 90. rokoch bola hviezdou módnych prehliadok, potom jej kariéra vinou nepodareného estetického zákroku rýchlo skončila a supermodelka sa stiahla do ústrania. Teraz je Linda späť a vyzerá fantasticky!

59-ročná Linda Evangelista patrí dodnes medzi najvýraznejšie modelingové ikony. Topmodelka, ktorá sa v čase najväčšej slávy preslávila vyhlásením, že pod desaťtisíc dolárov ani nevstane z postele, má za sebou neľahké obdobie. Najskôr priznala, že jej nepodarené estetické vylepšenie zohavilo tvár a až po rokoch prehovorila o tom, že v tom čase dlho bojovala s rakovinou prsníka, informuje Daily Mail.

Bojovala s rakovinou 

Matka jediného syna Augustina Jamesa (17) prezradila, že jej rakovinu diagnostikovali ešte v roku 2018. Vyzeralo to, že sa úspešne vyliečila, no v roku 2022 si nahmatala hrčku v prsníku znova a rozhodla sa pre radikálny krok - odstránenie oboch prsníkov!   

„Povedala som chirurgovi, nech mi jednoducho vybrakuje hrudník. Nechcem, aby to vyzeralo pekne, ale aby to bolo účinné. Nehodlám na to umrieť!“ vysvetlila svoju voľbu.  

„Prognóza je dobrá, ale nie skvelá, môže sa to zase vrátiť. Viem, že som jednou nohou v hrobe, ale aj tak oslavujem život... Mám skrátka šťastie, že som ešte nažive a čokoľvek, čo príde teraz, je bonus,“ dodala Linda odhodlane.

Znetvorená tvár 

Linda podstúpila pred niekoľkými rokmi estetický zákrok, ktorý ju podľa vlastných slov „natrvalo znetvoril“, a niekoľko rokov nevychádzala z domu.  

V rámci boja proti starnutiu podstúpila zákrok coolsculpting, po ktorom sa jej mali zmenšovať tukové bunky. Procedúra ale nedopadla dobre a modelke sa naopak začali bunky zväčšovať.  Evangelista vo svojom vyjadrení uviedla, že jej táto udalosť nielen zničila živobytie, ale uvrhla ju do „hlbokej depresie, hlbokého smútku a sebanenávisti“. 

Profimedia.sk

Linda je späť! 

Dnes už je našťastie všetko inak a Linda je opäť hviezdou módnych prehliadok. Najnovšie sa objavila na parížskom týždni módy, konkrétne na prehliadke značky Saint Laurent. Evangelista prišla celá v čiernom a predviedla zoštíhlenú tvár aj svoju typickú a výnimočnú krásu, ktorá ju pred rokmi vystrelila na vrchol popularity. Našťastie, po nepodarenom zákroku dnes už nie je ani stopy a konečne si môže užívať život aj prácu naplno.  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie