Skoro jasno
19°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Rolins prvýkrát po liftingu bez mejkapu: Dobré to má alebo...?
Zdielať na

Rolins prvýkrát po liftingu bez mejkapu: Dobré to má alebo...?

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Po nekonečnej vlne hejtu, ktorá sa strhla po tom, ako sa prevalilo, ždara rolinse Dara Rolins tajne v Taliansku podstúpila facelifting, prišlo prekvapenie! Fanúšikovia si zrazu jej novú tvár nevedia vynachváliť a myslia si, že je dokonalá. A to platí aj keď je nenalíčená.

Asi ani ona sama nečakala, že sa zdvihne taká vlna hejtu a ľudia na ňu budú celé mesiace útočiť. Po tom, ako sa prevalilo, že Dara Rolins bola tajne v Taliansku na faceliftingu, mnohé ju za vylepšenie odsúdili. Najhoršie však bolo, keď prvýkrát ukázala svoju tvár na sociálnych sieťach. 

​Ľudia ju častovali rôznymi posmeškami, kritizovali ju a vysmievali sa jej, že to už nie je ona a na seba sa nepodobá. Hoci Dara kritiku dlho hrdinsky znášala, aj ona napokon vypenila. “…Mne je totiž dosť jedno, čo si myslí nejaká teta alebo ujo, ktorého vôbec nepoznám... Nechce sa mi v tom prehrabovať a mazať negatívne komenty, alebo blokovať hejterov, na to máme iných sebestredných umelcov, ale jedno je isté: Na to, ako sa cítim, na čom mi záleží a čo sa mi páči, nemá ani dobrý ani zlý koment žiaden vplyv. To možno, keď som mala 10 rôčkov a myslela som si, že ma musí mať každý rád, aby som bola šťastná. Šetrite si nervy, energiu a rady pre ľudí, ktorých minimálne osobne poznáte i keď TO, či o ne niekto z nich stojí, je už vec druhá. Najlepšie totiž vychádza starať sa HLAVNE o seba..." odkázala vtedy Dara neprajníkom.

Super aj bez mejkapu

Možno aj preto sa istý čas po liftingu a prvotnom zahojení na verejnosti často neukazovala. Od zákroku, ktorý absolvovala ešte na jar, však uplynulo niekoľko mesiacov. Dara je z výsledku natoľko nadšená, že už nemá problém svoju omladenú tvár ukazovať na verejnosti. Dokonca si je natoľko sebavedomá, že ju nafotila bez štipky mejkapu. “A takto to vyzerá večer po vystúpení u nás v kúpeľni,” dodala stroho k fotkám na sociálnych sieťach. A stalo sa to, s čím zrejme nepočítala. Ženy ju zahrnuli pochvalami s tým, že ako dobre vyzerá! “Dari, veľmi vám to svedčí,” zhodli sa desiatky žien. Ako sa páči vám? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Za prvé fotky po faceliftingu si Dara vypočula množstvo kritiky, vraj sa už na seba nepodobá...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie