Oblačno
25°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Vytočená Dara Rolins sa už neovládla: Vulgárni dementi...
Zdielať na

Vytočená Dara Rolins sa už neovládla: Vulgárni dementi...

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Odkedy sa prevalilo, že Dara Rolins v zahraničí podstúpila facelifting, ľudia ju neustále urážajú a nešetria kritikou. Speváčka si povedala dosť a takto zatočila s hejtermi.

Dara si po päťdesiatke povedala, že jej tvár potrebuje "omladnúť". V Taliansku si našla chirurga aj kliniku, na ktorej jej mali urobiť facelifting a to všetko anonymne. ​Plastický chirurg však samotný zákrok aj video, čo plánuje na Darinej tvári urobiť, vytrúbil do sveta a všetci sa tak o ňom dozvedeli. Speváčke tak neostávalo nič iné, ako vyjsť s pravdou von a zákroky priznať.

​Po tom, ako sa zotavila, ukázala na instagrame aj to, ako výsledok spomínaného zákroku vyzerá. A to spustilo nevídanú vlnu kritiky a hejtu, ktorá ani po niekoľkých týždňoch neutícha. Aj preto sa Dara rozhodla, že s ľuďmi, ktorí ju urážajú tentoraz nadobro zatočí. "Včera v aute som si vás čítala a z mojej obývačky (instagramu) odstránila pár vulgárnych dementov, nech si pohonia ego niekde inde. Myslela som, že "vás" to už prestalo baviť? To nie je o tom, že vyžadujem bezbrehý obdiv, stačí ľudský rešpekt. A zistenie, že je ho medzi nami tak málo je tak smutné...
Neroním slzy, že sa niekomu nepáčim, na to serepes, štve ma tá potreba urážať. Ženy nakladajú ženám. Mamy mamám... To hlava neberie. Ale s tým asi nič neurobíme. Jediné čo, majte okolo seba veľa láskyplných, spokojných a vyrovnaných ľudí. Robte si a myslite si čo chcete, to áno, ale nezraňujte zraniteľných. Kusnite sa vždy do jazyka, než vypustíte ďalší jed a niekomu ublížite..." odkázala im speváčka. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie