Oblačno
25°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Bývalá sexbomba TO od žien poriadne schytala: Ty mejkap naozaj potrebuješ!
Zdielať na

Bývalá sexbomba TO od žien poriadne schytala: Ty mejkap naozaj potrebuješ!

Zdroj: Instagram/pamelaanderson

Starne prirodzene a rozhodne sa na verejnosti nebojí ukázať bez líčidiel. Pamela Andreson si však od žien vypočula poriadne drsnú kritiku. Právom?

Sexi záchranárka z Pobrežnej hliadky Pamela Anderson začala už dávnejšie vyznávať trend prirodzeného vzhľadu. Keď sa bez nejakého výrazného líčenia objavila prvýkrát v spoločnosti, mnohí ju vôbec nespoznali...

Odvtedy, ako jej totiž zomrela vizážistka, sa prestala líčiť. Alexis Vogel totiž považovala za tú najlepšiu, nielen profesionálku, ale bola aj jej kamarátka a po jej smrti si blondína povedala, že bude najlepšie, ak bude chodiť bez mejkapu. Prirodzenosťou chcela možno podporiť aj predaj svojich kozmetických produktov. Pri príležitosti prvého výročia, kedy ich uviedla na trh, totiž na instagrame zverejnila video svojej rutiny starostlivosti o pleť. Samozrejme, bola na ňom úplne odlíčená, no reklama na jej produkty vypálila úplne inak, ako dúfala. Ženy ju totiž zasypali kritikou. "Vlasy zničené, žiadne obočie...Som za prirodzenosť počas starnutia, ale trocha riasenky a nejaké obočie by možno neboli na škodu...Nie, Pamela, potrebuješ minimálne maskaru a ceruzku na obočie. Niektoré ženy sú prirodzene krásne a mejkap nepotrebujú, ale Pamela medzi ne, bohužiaľ, nepatrí..." zhodli sa mnohé. Súhlasíte? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Pamela, ako si ju mnohí pamätajú...

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie