Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ewa Farna vyrazila fanúšikom dych novým účesom: Toto ti naozaj sekne, píšu jej
Zdielať na

Ewa Farna vyrazila fanúšikom dych novým účesom: Toto ti naozaj sekne, píšu jej

Zdroj: Instagram/EF

Zlatá česká slávica opäť raz dokázala, že sa zmien a experimentov nebojí, a týka sa to nielen módy, ale aj vlasov. Nový účes jej veľmi svedčí a vyzerá v ňom ako dievčatko!

Ewa Farna miluje výstredné modely a doplnky a nebojí sa ani vlasových zmien. Na sociálnych sieťach predviedla skrátený strih a po rokoch sa vrátila aj k ofine, za čo ju fanúšikovia vychválili do nebies. Myslia si, že takto jej to svedčí oveľa viac!

Obľúbená speváčka si nechala svoje dlhé vlasy výrazne skrátiť a presvetliť a tiež si nechala ostrihať ofinu. Fanúšikom neuniklo, že pôsobí veľmi mlado, niektorí dodali, že je z nej opäť dievčatko ako na začiatku kariéry.   

„Wow, toto vám naozaj pristane oveľa viac. Za mňa jednoznačne zmena k lepšiemu,” napísala jedna z mnohých a pridali sa ďalší. „Tak toto vám veľmi pristane! Stále vyzeráte ako tá malá Ewa. To snáď nie je možné, vy vôbec nestarnete,” vychváli ju ďalší. Čo poviete na jej vlasovú premenu vy?  

@ewafarnaofficial Yes it is me Btw kdo uz videl reklamu na @notino_cz se mnou a s timhle mym trackem? #rossarachel #notino #feelgood #notinoxewafarna #placenaspoluprace #foryou ♬ Ross & Rachel - Ewa Farna
View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Súvisiace články

Najčítanejšie