Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Prekvapivé priznanie nestarnúcej Jane Seymour: Má jednu plastiku a vyskúšala aj botox
Zdielať na

Prekvapivé priznanie nestarnúcej Jane Seymour: Má jednu plastiku a vyskúšala aj botox

Zdroj: Profimedia

Legendárna herečka má už po sedemdesiatke a stále ohuruje príťažlivým a mladistvým vzhľadom. Hoci sa rozhodla starnúť prirodzene, teraz priznala, že niečo na spomalenie starnutia predsa len vyskúšala.

Aj Jane Seymour (73) sa radí k slávnym ženám v zrelom veku, ktoré prekypujú energiou a prirodzeným šarmom. Ani ona sa však nevyhla podozreniam, či predsa len nepodstupuje drobné estetické úpravy, ktorými si zachováva mladistvý vzhľad. Mnohých prekvapilo, keď úprimne priznala, čo presne vyskúšala a podstúpila, píše newbeauty.com.

Jane vyzerá stále výborne a od čias slávnej seriálovej doktorky Quinnovej sa takmer nezmenila. Okrem pozitívneho prístupu k životu jej k mladistvému vzhľadu pomáha aj cvičenie a stále štíhla a pevná postava. Naozaj za tým nie je aj niečo iné?  

Herečka sa vyjadrila, že proti plastickým operáciám nič nemá, keď si nimi chce žena sama zdvihnúť sebavedomie. Sama ale bola do jednej nútená, keď mala okolo štyridsiatky. „Posielali ma na plastiku s očami, aby som ich vraj nemala také vypuklé. Našťastie to podľa doktora bolo neuskutočniteľné,“ povedala pre magazín People. 

Jane Seymour sa však pre jednu operáciu predsa len rozhodla a týkala sa hrudníka. Nechcela ich ani tak zväčšiť, ako skôr spevniť. „Také malé implantáty, aké som chcela, sa v tom čase nevyrábali. Vyrobili ich pre mňa na mieru. Bála som sa, že to je chyba, ale bola som po dojčení a nakoniec to bolo správne rozhodnutie,“ priznala herečka.

Vyskúšala aj botox  

Keďže na svoje prsia herečka nijako neupozorňuje, oveľa viac sa ľudia zaujímajú o jej tvár, pretože aj po sedemdesiatke vyzerá mladistvo a sviežo. Hocikto by ju mohol podozrievať, že podstúpila facelift alebo pravidelne chodí na botox, na oboje ale vyzerá príliš prirodzene. Priznala, že botox skúsila, ale nebolo to nič pre ňu.  

„Skúsila som to, ale myslím si, že ako pre herečku to pre mňa nie je vhodné. Nič proti tomu nemám, ale nedávno som hrala dve náročné role, v ktorých bolo treba prejaviť emócie. A na správny prejav emócií je potrebné vedieť aktivovať všetky možné svaly. Neodsudzujem nikoho, kto botox podstupuje, ale pre mňa to nie je, “ dodala herečka, ktorá vyzerá stále skvelo, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie