Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Tento vlasový trend vyvolal ošiaľ medzi ženami: Všetky chcú mať hrivu ako Dakota Johnson
Zdielať na

Tento vlasový trend vyvolal ošiaľ medzi ženami: Všetky chcú mať hrivu ako Dakota Johnson

Zdroj: Profimedia

Tekuté vlasy alebo liquid hair patria medzi najvyhľadávanejšie vlasové trendy na internete. O čo vlastne ide a prečo to chcú všetky ženy?

Tekuté vlasy alebo liquid hair sú vlasy, ktoré voľne splývajú, sú hladké, zdravé a také lesklé, že pripomínajú vlhké kadere. Nepleťte si ich ale s wet hair a nagelovanými účesmi, liquid hair sa oslnivo lesknú aj za suchého stavu, píše whowhatwear.com.

Tento vlasový trend tu bol už pred pár rokmi, no v poslednom období sa k nemu s obľubou vracajú aj mnohé celebrity. Hoci si pravidelne skúšajú rôzne účesy a farby, každá jedna veľmi dobre vie, že najkrajšie vlasy sú tie zdravé a lesklé.  

Medzi propagátorky takýchto vlasov patrí aj herečka Dakota Johnson, pre ktorú sa stali liquid hair poznávacím znamením. Za jej nádhernými vlasmi je známy kaderník celebrít Mark Townsend, ktorý stojí okrem iného aj za vlasovým imidžom Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, Riley Keough alebo Olivie Wilde.

Ako dosiahnuť liquid hair? 

Najjednoduchší spôsob, ako tento vzhľad svojich vlasov získať, je zájsť ku kaderníkovi a nechať si okrem strihu urobiť aj profesionálne vlasové kúry, ktoré vaše vlasy ozdravia. Bez vysokej hydratácie a výživy vlasového vlákna vzhľad liquid hair nikdy nedosiahnete.  

Tekuté vlasy však môžete dosiahnuť aj doma. Kľúč je v správnej starostlivosti. Pomôcť môže kvalitná hydratačná alebo vyživujúca maska, ktorá vlasy nasýti chýbajúcimi látkami. Naučte sa pravidelne používať aj výživný olej na vlasy alebo bezoplachové sérum a dbajte aj na výživný jedálniček, ktorý je pre zdravie a krásu vašich vlasov kľúčový.  

Súvisiace články

Najčítanejšie