Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pochválila sa vlasmi dcérky, ale má to háčik: Ľudia nechápu, ako jej TO mohla urobiť!
Zdielať na

Pochválila sa vlasmi dcérky, ale má to háčik: Ľudia nechápu, ako jej TO mohla urobiť!

Zdroj: unsplash/paloma-lamadreinspirada

Táto mama netušila, že jedným videom s dcérkou rozpúta takú vášnivú diskusiu. Jej konanie mnohých pobúrilo, čo si o tom myslíte vy?

Táto mamina zverejnila na sociálnej sieti príspevok, na ktorom ukazuje, ako iba 7-ročnej dcérke pripevňuje na hlavu príčesky, aby mohla mať bohatú a dlhú hrivu, po akej vždy túžila, píše The Sun. Ľudia však z jej konania zostali zhrození!

TikTok/theoriginalshoppingqueen

Väčšina rodičov túto maminu skritizovala plnej čiare a nechápu, ako jej takéto niečo mohla spraviť. Nielen, že jej tým dáva najavo, že jej vlastné vlasy nie sú dostatočne pekné, ale poškodí jej tým aj vlastné vlasy, ktoré sú v takomto veku ešte veľmi jemné a slabé.  

Mamička sa obhajovala tým, že jej dcérka stále túžila po dlhých vlasoch, ale jednoducho jej rastú veľmi pomaly a tak jej chcela splniť sen. Zároveň však podotkla, že jej vlasy nepredlžuje pravidelne, iba raz za čas.  

“Namiesto pripínania príčeskov jej dávajte zdravú a vyváženú stravu a vyskúšajte ricínový olej, ten pôsobí na rast vlasov úplne zázračne!” poradila jej jedna z mnohých. Čo si o tom myslíte vy? Urobili by ste toto svojej malej dcére?  

@theoriginalshoppingqueen

Contact us on 0645155721 to order yours.

♬ original sound - The Original Shopping Queen

Súvisiace články

Najčítanejšie