Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
TOP farba vlasov, ktorá vás okamžite rozžiari: Tento odtieň je veľkým jarným hitom
Zdielať na

TOP farba vlasov, ktorá vás okamžite rozžiari: Tento odtieň je veľkým jarným hitom

Zdroj: Profimedia

Hoci ide o výraznú farbu, na vlasoch sa používa vo veľmi jemnej podobe a pridá vám ženskosť a zmyselnosť. Pozrite sa, ktorý odtieň je v tomto roku najväčším trendom.

Farba roku 2024 sa teraz stala aj top trendy farbou na vlasy pre tento rok. Broskyňová „peach fuzz“ je jemná a napriek tomu výrazná. Okrem toho, že vynikne na oblečení, nechtoch či mejkape, preniesla sa teraz aj na našu korunu krásy, informuje bustle.com.

Rovnako ako ovocný alebo broskyňový sorbet, broskyňový fuzz je šťavnatý, citrusový pastel. "Je to jemná zmes medzi pomarančovou a ružovou alebo presnejšie koralovou a jahodovou," hovorí kaderník Fae Norris z Rock Paper Salon v Los Angeles.

Hair Stylista ďalej hovorí, že ide o teplú a príjemnú farbu, ktorá dodá ženám ešte väčšiu ženskosť a jemnosť. Výhodou tejto farby je, že má obrovskú škálu odtieňov od pomarančovo oranžovej cez koralovú až po jahodovo ružovú. Každá žena si teda dokáže prispôsobiť odtieň tak, aby sa jej hodil.  

Všeobecne platí, že stredné a tmavšie odtiene pleti by sa mali držať odtieňov do oranžova, zatiaľ čo svetlejšie s ružovými podtónmi by sa mali prikloniť k skôr ružovkastej broskyňovej.  

Ak túžite po výraznejšej zmene, môžete si farbu v ľahkom nádychu naniesť na celé vlasy, ale rovnako trendy sú jemné melíry či oživenie iba končekov vlasov. Tak, ako pri akejkoľvek farbe vlasov, aj v prípade „peach fuzz“ sa spoľahnite na skúseného kaderníka, ktorý vám poradí, čo bude pre vás najvhodnejšie.  

Nech sa páči niekoľko inšpirácii. Aj takto môže farba roka 2024 vyzerať na vlasoch.  

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by LINH PHAN (@bescene)

Súvisiace články

Najčítanejšie