Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ženy pobláznila táto maska na pleť za pár eur: Takmer okamžite vám zjemní póry
Zdielať na

Ženy pobláznila táto maska na pleť za pár eur: Takmer okamžite vám zjemní póry

Zdroj: tiktok/_itsjing

Ak vás trápia rozšírené póry, zrejme ste už skúšali kadečo, aby ste sa ich zbavili. Mnohé ženy si nevedia vynachváliť práve túto masku na tvár, ktorá sľubuje hotové zázraky.

Mnohé ju už vyskúšali a zamilovali si ju! Reč je o modernej kolagénovej maske, ktorá len pár hodín po jej nanesení   zjemňuje rozšírené póry, zlepšuje elasticitu pleti a vyhladzuje jemné vrásky.

Lucia Hablovičová tiež využíva masky na pleť, aby vyzerala sviežo...

​Zaujímavé pritom je, že keď si ju nanesiete, má bielu farbu, no po pár hodinách zmení svoju štruktúru aj farbu na priehľadnú. "Konečne som aj ja túto virálnu kolagénovú masku vyskúšala. Bola to výzva, pretože ju musíte mať na sebe najmenej štyri hodiny, aby ste videli výsledok. Ja som v nej išla spať. Ráno, keď som sa zobudila, moja pleť vyslovene žiarila! Bola napnutá a hydratovaná..." priznala jedna z mnohých beauty maniačok populárna na sociálnych sieťach. Tajomstvo spomínanej masky je v tom, že všetky účinné látky uzamkne v pokožke a tým ju rozžiari. Super je aj jej cena - kúpite ju za 10 eur. 

@_itsjing Even though sleeping with it is kinda annoying, the peel off is literally the most satisfying thing ever and my skin is skinning ✨ ?#biodancecollagenmask #koreanskincare #kbeauty #koreanskincareproducts #asianskincare #asianskincaresecrets #glassskinroutine ♬ original sound - Jing

Súvisiace články

Najčítanejšie