Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zbaviť sa drobných vrások môžete aj bez botoxu: Tento lacný prírodný tip je hitom
Zdielať na

Zbaviť sa drobných vrások môžete aj bez botoxu: Tento lacný prírodný tip je hitom

Zdroj: Profimedia

Využívať silu prírody namiesto drahých kozmetických zákrokov a luxusnej kozmetiky, je stále populárnejšie. Tento tip je podľa mnohých žien funguje absolútne dokonalo. Vyskúšate ho aj vy?

Influencerka Melanie Sandford vystupuje na sociálnych sieťach ako “melaniesandford18 “ a svojim fanúšičkám dáva rôzne rady a tipy v starostlivosti o pleť. Práve tento prírodný tip, ktorý sa postará o hladšiu pokožku bez vrások, si získal obrovské množstvo lajkov a pozitívnych ohlasov, píše The Sun.

“Chcete si vyhladiť jemné linky a vrásky, ale nechcete pritom používať botox?” pýta sa 43-ročná influencerka, ktorá predviedla, čo vám perfektne pomôže zbaviť sa jemných vrások.  

Tým protivráskovým tajomstvom je podľa tejto ženy potieranie a masírovanie pleti kôrou z melóna. Keď si najbližšie kúpite vodný melón, kôru rozhodne nevyhadzujte, ale nakrájajte ju na kúsky a dajte ju zamraziť. Vyčistenú pleť si potom kúskom studenej kôry pravidelne potierajte.   

TikTok/melaniesandford18

"Kôra melóna má vysoký obsah lykopénu, čo znamená, že pomáha bojovať proti oxidačnému stresu, ktorý vedie k známkam starnutia. Melónová kôra má tiež vysoký obsah vitamínu C, ktorý pomáha stimulovať produkciu kolagénu," vysvetlila Melanie.    

Znie to naozaj dobre, čo poviete? Za vyskúšanie to určite stojí!  

@melaniesandford18 That’s it—this is my new toner! Frozen Watermelon rinds, y’all!! Mind is blown! “the rind of the watermelon can make your skin feel soft and glowing, by locking in sufficient moisture. It also acts as a natural toner. Additionally, if you have oily skin, you are also more susceptible to acne breakouts. The rind of the watermelon, in ice cube form, can eliminate the oil from the surface of the skin, and also clean the pores. This way, your face can become clear with regular usage.” #watermelonrind #holistichealth #naturalbeauty #fypシ #skincaretips ♬ original sound - mellysandford

Súvisiace články

Najčítanejšie