Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
MEGAPREMENA hviezdy z Nákupných maniačok: Prirovnávali ju k Angeline Jolie!
Zdielať na

MEGAPREMENA hviezdy z Nákupných maniačok: Prirovnávali ju k Angeline Jolie!

Zdroj: Profimedia

Simonu Butinovú spoznalo Slovensko ako extravagantnú krásku s plným dekoltom a megaperami. Dokonca ju pred rokmi prirovnávali k svetoznámej Angeline Jolie. Dnes je všetko inak!

Sexi Simonka sa pred rokmi zviditeľnila v Nákupných maniačkach a v zoznamovacej šou Take Me out. Nie je to len jej účinkovanie na obrazovke, vďaka ktorému sa zviditeľnila. 

Nákupné maniačky môžete sledovať každý pracovný deň na JOJ o 15.50!

Bol to práve jej imidž, ktorým pútala na každom kroku pozornosť. Nielen jej výrazné líčenie a extravagantné oblečenie, ale najmä megapery boli jej poznávacím znamením. Ako tínedžerku ju dokonca prirovnávali k samotnej Angeline Jolie! "Pred všetkými úpravami, mohla som mať asi 17 rokov, párkrát mi to známi povedali. Všimli si to hlavne muži a ja som si vždy robila srandu, že ona sa podobá na mňa. Lichotí mi to, veď kto by nechcel vyzerať ako Angelina Jolie. Potom, ako som si dala spraviť prsia a pery, výrazne sa začala líčiť, veľa ľudí ma prirovnávalo k pornoherečke Angeline Valentine," priznala nám v minulosti. Dnes je všetko úplne inak! Simonka prešla radikálnou premenou a podľa starých fotiek by ste ju už nespoznali. Ako sa vám páči? 

Takto aktuálne vyzerá...

NM 24 - Simonka

TV JOJ

Simonka ako Angelina Jolie

simona butinova ako jolie

archív S.B.

Simonka z Take me out

archív S.B.

Angelina Jolie

Profimedia

​Takto vyzerala pred pár rokmi...

Simonka z Take me out

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie