Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Renáta Názlerová priznala vylepšenie na tvári: Všimli ste si, čo sa na nej zmenilo?
Zdielať na

Renáta Názlerová priznala vylepšenie na tvári: Všimli ste si, čo sa na nej zmenilo?

Zdroj: Profimedia

Bývalá populárna tvár televízie JOJ je hrdá moletka, ktorá sa snaží dodať sebavedomie aj iným ženám s podobnou postavou. Teraz však fanúšikov prekvapila malou zmenou, ktorá ju skrášlila a ubrala jej vek na počkanie!

Obľúbená moderátorka Renáta Názlerová sa síce už pred časom stiahla zo šoubiznisu, no svojim fanúšikom sa na sociálnych sieťach pravidelne prihovára a inšpiruje ich v mnohých smeroch.

Mnohí ľudia obdivujú nielen jej trendy šatník, ale aj trefné názory na rôzne spoločenské témy. Renáta by však pokojne mohla robiť aj beauty influencerku, čo dokázala jej najnovším videom zo salónu krásy.   

Bývalá moderátorka sa totiž rozhodla, že si po prvýkrát v živote nechá vylepšiť istú časť tváre. Nie, nejde v jej prípade ani o botox do čela či prifúknutie pier. Renátka si nechala v profesionálnom salóne vytetovať obočie a s fanúšikmi sa podelila aj o zábery pred a po procedúre.

Ženy veľmi ocenili, že Renátka spravila s odborníčkou aj krátky rozhovor, v ktorom jej odpovedala na základné otázky, ktoré zaujímajú každú ženu, predtý, ako sa pre takúto úpravu rozhodne. Na základe skúseností pani Renáty sa mnohé ženy v komentároch vyjadrili, že idú do toho tiež. Ona sama je najlepším príkladom toho, že sa to dá urobiť jemne a vkusne aj žien, ktoré už nemajú takú pevnú pokožku.   

“Samozrejme ešte to potrebuje 3-6 týždňov aby bol výsledok definitívny, ale hodnotiť môžete už teraz,” napísala Renáta k videu na sociálnej sieti. Čo poviete na toto malé vylepšenie vy? Dali by ste sa na to tiež nahovoriť? 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie