Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zničil ju alkohol aj psychické problémy: Na seriálovú Amandu z Merlose Place je smutný pohľad
Zdielať na

Zničil ju alkohol aj psychické problémy: Na seriálovú Amandu z Merlose Place je smutný pohľad

Zdroj: Profimedia

Dlhé roky bola idolom mužov, ženy sa zase na ňu chceli podobať. Toto obdobie je však nenávratne preč. Na vzhľade bývalej hereckej hviezdy sa podpísali závislosti aj psychické problémy a sexi krásku už nepripomína ani z diaľky.

Americkú herečku Heather Locklear (61) najviac preslávila práve úloha sexi potvory v kedysi obľúbenom seriáli Melrose Place. Úspech a sláva s krásnou Heather poriadne zamávala a roky sa z pribúdajúcich problémov a zo závislosti najmä na alkohole nedokázala dostať, čo sa výrazne prejavilo aj na jej vzhľade.

Problémy sa s herečkou tiahli od roku 2008, kedy bola prvýkrát hospitalizovaná na psychiatrii, keď sa pokúsila o samovraždu, pripomína Daily Mail. Následne ju zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu a ukázalo sa, že trpí závislosťou na alkohole a liekoch na predpis.  

Profimedia

Vzhľad kedysi krásnej herečky nezachránili ani estetické zákroky, na aktuálnych paparazzi záberoch vyzerá zničená, pribratá a opuchnutá. Podľa slov herečky, ktorá čoskoro oslávi 62, narodeniny, sa vraj sa stále snaží nakopnúť najmä kvôli svojej dcére Ave, ktorá to pri nej nikdy nemala ľahké.  

Profimedia

"Život vám občas dá druhú šancu. Keď sa rozhodujem srdcom, robím väčšinou dobré rozhodnutia. Nie je možné len existovať, všetci musíme skutočne žiť," povedala Heather Locklear pred časom. Nuž, podľa týchto aktuálnych záberov už veľmi pozitívne naladená nevyzerá, snáď mala iba zlý deň...  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie