Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Cameron Diaz poriadne prekvapila svojich fanúšikov: TOTO sa v domácom videu nedalo prehliadnuť!
Zdielať na

Cameron Diaz poriadne prekvapila svojich fanúšikov: TOTO sa v domácom videu nedalo prehliadnuť!

Zdroj: Instagram/Cameron Diaz

Niekdajšia herecká hviezda si už niekoľko rokov vychutnáva “filmový dôchodok,” venuje sa dcérke a manželovi a stráži si svoje súkromie. Fanúšikov potešilo, že sa po dlhej dobe predsa len ukázala, no jedna vec ich poriadne prekvapila!

Cameron Diaz (50) sa vo filme objavila naposledy už takmer pred desiatimi rokmi, ale fanúšikovia na ňu nezabudli. Sem tam sa im prihovorí na sociálnej sieti, čo urobila aj tentokrát. Viac ako samotná herečka však ľudí zaujal nezvyčajný obsah jej chladničky, informuje people.com.

Slávna blondínka väčšinou zverejňuje na Instagrame rôzne zdravé a rýchle recepty a zakaždým nezabudne spropagovať svoju vlastnú značku wellness vína,“ bez umelých prísad a chemikálií. Pri najnovšom videu popri príprave šalátu otvorila aj svoju chladničku a celému svetu tak ukázala jej obsah.  

Fanúšikov to poriadne zaskočilo. Jej chladnička bola totiž kompletne  zaplnená iba dvomi surovinami – boxami so šalátmi a desiatkami fliaš bieleho vína. Že by práve šalátom a vínu vďačila za svoju stále štíhlu postavu?

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

„V lete mám vždy chuť na niečo čerstvé, čo netrvá dlho pripraviť – milujem skvelý šalát,“ povedala vo videu, v ktorom okrem svojho vína šikovne spropagovala aj šalátové krabičky, s ktorými podniká zase jej herecká kamarátka Gwyneth Paltrow.   

Nuž, život v súkromí a podnikanie s vínom jej zrejme vyhovuje, necháme sa prekvapiť, či sa predsa len nenechá zlákať na nejakú filmovú úlohu...  

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Súvisiace články

Najčítanejšie