Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Victoria Beckham ukázala, ako vyzerá jej prirodzené obočie: Môj muž ma TAKTO nikdy nevidel!
Zdielať na

Victoria Beckham ukázala, ako vyzerá jej prirodzené obočie: Môj muž ma TAKTO nikdy nevidel!

Zdroj: Facebook/Victoria Beckham

Bývalá spajska vyzerá aj tesne pred päťdesiatkou stále výborne a vraj za tým rozhodne nie je botox ani plastika. Manželka Davida Beckhama však priznala, že k perfektnému vzhľadu si pomáha najmä šikovnými trikmi so šminkami.

Victoria Beckham (49) bola často upodozrievaná z rôznych estetických úprav a plastických operácií. Ona však priznala jedine plastiku pŕs, ktorú neskôr oľutovala a dokonca si silikóny nechala odstrániť. Čo sa týka nosa, tvrdí, že si ho nikdy nedala upravovať, ale jeho tvar si vraj opticky zužuje a vylepšuje pomocou kontúrovania.

Vicky nedávno opäť prekvapila fanúšikov, keď zdieľala návod na líčenie a ukázala pri ňom, ako vyzerá jej skutočné obočie. Po rokoch extrémneho vytrhávania v mladosti, keď bolo trendy tenučké obočie, jej zostal iba veľmi riedky a strapatý porast, píše portál brightside.me.  

Instagram/victoriabeckham

49-ročná módna návrhárka zároveň priznala, že je na dokreslovaní obočia úplne závislá a toto je vôbec po prvýkrát, kedy našla odvahu ukázať ho bez líčenia. Najväčší šok však prišiel vtedy, keď prezradila, že dokonca ani jej manžel, za ktorého je už 24 rokov šťastne vydatá, ju nikdy nevidel bez dokonale nakresleného obočia. „Bol by si zhrozený,“ dodala Victoria, ktorá si beauty videami propaguje kozmetiku a mejkap vlastnej značky.

krása 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Mnohé ženy podľa Victorie robia chybu v tom, že chcú vyzerať ako niekto iný. Namiesto toho by sa podľa nej mali zamerať na to, aby zvýraznili svoje prednosti, či zamaskovali pár nedostatkov. 

“Je to skôr o hľadaní lepšej verzie samého seba a prijať to, kým ste a čo ste dostali do vienka,” dodala Victoria, ktorej sa to zjavne darí výborne! 

Súvisiace články

Najčítanejšie