Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takto ste hviezdu Priateľov ešte nevideli! TOTO si na Jennifer Aniston všimol úplne každý!
Zdielať na

Takto ste hviezdu Priateľov ešte nevideli! TOTO si na Jennifer Aniston všimol úplne každý!

Zdroj: Profimedia

Hoci má už dávno po päťdesiatke, stále je vo výbornej kondičke a darí sa jej udržiavať mladistvý vzhľad. Ak ste si ale mysleli, že seriálovej Rachel sa starnutie vôbec netýka, nie je to tak a tu je dôkaz!

Jennifer Aniston nedávno oslávila už 54. narodeniny, no tento vek by jej rozhodne nikto netipoval! Ako je možné, že vyzerá už takmer tridsať rokov úplne rovnako? Za sviežim vzhľadom a top postavou nie je žiadny elixír mladosti, ale iba pravidelné cvičenie a zdravý jedálniček, no mladistvo pôsobí určite aj kvôli vlasom, ktoré má vždy v top forme!

Aj ona starne!  

Obľúbená herečka spôsobila na sociálnych sieťach hotovú senzáciu, keď zverejnila video, v ktorom propaguje vlasové výrobky svojej vlastnej značky. Jej fanúšikom neuniklo, že na jej vlasoch bolo vidieť už niekoľko sivých prameňov.  

Jennifer asi poriadne prekvapilo, koľko ovácii a nadšených komentárov dostala práve pre jej šediny, no je celkom možné, že to bol aj trošku zámer. Jej produkty si kvôli obrovskej popularite videa teraz všimne a zakúpi oveľa viac ľudí.

krása a
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Aniston sa rada ukazuje fanúšikom v čo najprirodzenejšom vzhľade, urobila tak aj nedávno, keď zverejnila video úplne nenalíčená a s neupravenými vlasmi, ktoré sú prekvapenie všetkých kučeravé. Po tom najnovšom videu už vieme, že ich má aj tak trochu šedivé. Nič to nemení na tom, že vyzerá stále skvelo, súhlasíte?  

Súvisiace články

Najčítanejšie