Skoro jasno
20°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pozor na túto najčastejšiu chybu pri farbení vlasov: Pridá vám aj 10 rokov!
Zdielať na

Pozor na túto najčastejšiu chybu pri farbení vlasov: Pridá vám aj 10 rokov!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Nie je tajomstvo, že správne zvolený účes a farba dokážu každú ženu omladiť. Platí to však aj naopak! Robíte aj vy túto najčastejšiu chybu pri farbení, ktorá vám pridáva roky?

Ak si pravidelne farbíte vlasy, siahnete vždy po tej istej farbe alebo rady experimentujete a skúšate aj nové odtiene? Vychytený celebritný kaderník Luke Benson pre britský web Express.co.uk priznal, že mnoho žien pri úprave svojej koruny krásy robí jednu veľkú chybu. 

Nebojí sa hviezda seriálu Tomáš a Diana, že kvôli neustálym úpravám príde o svoje vlasy?

​Práve on prezradil, podľa čoho by ste si mali vyberať vhodnú farbu, ktorá podčiarkne to, čo je na vašej tvári pekné. ​"Je to práve farba, ktorá vám dokáže tvár rozžiariť a ak trafíte takú, ktorá vám svedčí, môžete veľmi rýchlo omladnúť. Jedna veľká chyba, ktorú mnohé ženy robia je, že si vlasy nechajú zafarbiť na odtieň, aký mali, keď boli mladé... Kľúčom by však mal byť odtieň vašej pleti. Ak chcete vyzerať o desať rokov mladšie, musíte mať správnu farbu vlasov okolo tváre a rovnako na ostatnej hlave. To, čo sa vám hodilo pred desiatimi rokmi vám však už teraz nemusí svedčiť," priznal Benson. 

Profimedia (ilustračná fotografia)

Súvisiace články

Najčítanejšie