Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na premenu u nej čakajú ženy vo fronte: Martina ich svojimi účesmi omladí aj o desať rokov!
Zdielať na

Na premenu u nej čakajú ženy vo fronte: Martina ich svojimi účesmi omladí aj o desať rokov!

Zdroj: instagram/studio_marteena

Ako vás dokáže dobrý účes zmeniť? Radikálne! Presne to totiž na svojich zákazníčkach ukazuje vychytená česká kaderníčka Martina Odstrčilová.

Dostať u nej termín nie je vôbec jednoduché a určite sa načakáte. Prečo? Martina je totiž jednou z top kaderníčok v Česku, ktorá z naozaj každej ženy dokáže urobiť hotovú bohyňu. 

Neobáva sa hviezda seriálu Tomáš a Diana toho, že by prišla o svoju korunu krásy, keď je v práci toľko namáhaná?

​"Väčšinou za mnou prichádzajú ženy, ktoré túžia po celkovej zmene svojho života. Potrebujú za niečím urobiť čiaru a začať s novým štítom. Mojím hlavným poslaním je to, aby neutekali pred sebou a nesnažili sa byť niekým iným..." priznala v rozhovore pre český denik.cz Martina. Tá si svoj prvý kadernícky salón otvorila v osemnástich a práca ju stála baví a napĺňa. "Už od začiatku ma bavilo, ako málo stačí k takej obrovskej zmene. Premeny sa stali mojou špecializáciou a ani teraz ma neprestali fascinovať... Najviac ma baví šanca niekomu pomôcť s jeho sebaláskou. Zbožňujem sledovať ako sa vďaka vonkajšej premene zmení žena aj vo vnútri. Osobný rast žien, ktoré ku mne chodia, môžem sledovať v horizonte rokov, keďže potom ku mne pravidelne dochádzajú," priznáva Martina. Ženy u nej najprv absolvujú vstupnú návštevu, ktorá trvá 4 hodiny a až na ďalšom termíne sa môžu objednať na špeciál, kde už dochádza k želanej premene... 

Súvisiace články

Najčítanejšie