Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Že dlhé vlasy starším ženám nesvedčia? Táto herečka pravidelne dokazuje, že je to OMYL!
Zdielať na

Že dlhé vlasy starším ženám nesvedčia? Táto herečka pravidelne dokazuje, že je to OMYL!

Zdroj: Profimedia

Prečo by sa ženy od určitého veku mali obliekať a upravovať inak? Dôležité je, ako a v čom sa cítia dobre, no nie? Presne toto si myslí aj slávna hollywoodska herečka, ktorá však nie je jediná celebrita, ktorá kašle na zaužívané stereotypy.

Herečka Helen Mirren má už 77 rokov a svojimi vkusnými a odvážnymi outfitmi dokáže zaujať na každej spoločenskej akcii. V poslednom období vyvolala rozruch najmä tým, že sa na červenom koberci začala ukazovať s dlhými šedivými vlasmi, čím absolútne zbúrala stereotypy o tom, že staršie ženy by mali nosiť skôr krátke účesy, informuje Daily Mail.

Aj herečka Zuzana Kocúriková nosí stále dlhé vlasy, hoci má už po 70-tke!​

Dlhovlasé rebelky 

Britská herečka prezradila, že si nechala narásť dlhé vlasy počas lockdownu. V rozhlasovom programe Lorraine prehovorila o stereotype, ktorý predpokladá, že by ženy v strednom a vyššom veku nemali mať dlhé vlasy. Svoj účes aj preto vníma ako druh rebelstva. 

"V skutočnosti som nemala dlhé vlasy od svojich dvadsiatich. Počas lockdownu jednoducho rástli a rástli a ja som sa neobťažovala ich ostrihať," povedala Mirren. 

Profimedia

"Hovorila som si, že je to cool, že si dlhé vlasy ešte chvíľu nechám a potom si ich ostrihám. Ale zatiaľ si ich užívam,“ dodala herečka, ktorá už predviedla aj niekoľko účesov z dlhých vlasov, ktoré si už roky nefarbí. 

Helen Mirren rozhodne nie je jediná známa žena v zrelom veku, ktorá si obľúbila dlhé vlasy. Medzi známe vlasaté rebelky patrí napríklad aj Demi Moore, Sarah Jessica Parker, Jane Seymour, Andie MacDowell, Pavlína Pořízková či napríklad naša Zuzana Kocúriková. 

Čo si o tomto trende myslíte vy? Páčia sa vám tieto zrelé dlhovlásky alebo by ste na ich mieste zvolili kratší účes?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jo Strettell (@jostrettell)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Súvisiace články

Najčítanejšie