Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takto si lamináciu obočia nepredstavovala! Keď sa pozrela do zrkadla, nevedela či sa má smiať alebo plakať
Zdielať na

Takto si lamináciu obočia nepredstavovala! Keď sa pozrela do zrkadla, nevedela či sa má smiať alebo plakať

Zdroj: TikTok/allylong77

Aj vám sa už stalo, že ste sa objednali k profíčke na skrášľovací zákrok a potom ste to oľutovali? Táto mladá žena sa tešila na krásne a upravené obočie, no z výsledku zostala v šoku!

Ak vaše obočie nie je dostatočne husté alebo neviete dosiahnuť požadovaný tvar, možno tiež rozmýšľate o spôsobe, akým by ste si ho nechali vylepšiť. Jednou z možností je aj laminácia obočia, ktorú si zvolila aj táto mladá žena, no žiaľ, v jej prípade to nedopadlo podľa jej predstáv, píše The Sun.

Momentálne je veľkým trendom aj odfarbené obočie, no na tento výstrelok treba mať naozaj odvahu!

Laminácia obočia je bezbolestná procedúra na vytvarovanie obočia, ktorá zvýrazní jeho prirodzený tvar, intenzitu a farbu. Vhodná je pre ženy s neposlušným a hustým obočím, ale naopak aj s asymetrickým, či príliš tenkým a nevýrazným obočím. Laminácia chĺpky nielen zvýrazní, ale taktiež podporí ich kvalitu a rast. 

Mladá žena Ally sa na TikToku podelila o svoju skúsenosť s lamináciou obočia a z výsledku zostala poriadne zaskočená, pohľad do zrkadla ju doslova vydesil.   

TikTok/allylong77

Jej obočie je extrémne hrubé a až príliš výrazné a aj keď je krátko po procedúre a jemne jej vybledne, určite to nie je výsledok, aký by sa od profesionálky očakával.  

V komentároch jej napísalo veľa žien, ktoré túto procedúru podstúpilo a jednoznačne sa vyjadrili, že takto to vyzerať nemá a odporúčali jej sťažovať sa v salóne a žiadať vrátenie peňazí.   

“Obočie po takejto úprave má byť zvýraznené, ale pritom má pôsobiť čo najprirodzenejšie. V tvojom prípade sa to k tomu ani nepribližuje!” napísala jej jedna z mnohých.   

Čo poviete na takýto výsledok od profíčky vy? Máte s touto úpravou obočia skúsenosti? Napíšte nám, ako to dopadlo vo vašom prípade!

@allylong77 Theyre gonna get better, but talk about a jump scare ??? #eyebrowlamination #eyebrowtint #fyp ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Súvisiace články

Najčítanejšie