Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Túžila po takomto trendy účese, odchádzala s plačom: Zaplatili by ste za TOTO 130 eur?
Zdielať na

Túžila po takomto trendy účese, odchádzala s plačom: Zaplatili by ste za TOTO 130 eur?

Zdroj: TikTok/chelseyann022

Ani drahý salón a kaderníčka “profesionálka” žiaľ nie sú zárukou toho, že budete mať krásny účes, ktorý ste si želali. Tejto žene zostali už len oči pre plač, pozrite sa, ako príšerne dopadla!

Mladá žena Chelsey zverejnila na TikToku video, v ktorom ukázala trendy účes s ofinou, po ktorom túžila a následne so slzami v očiach predviedla hrôzu, ktorú jej na hlavne spravila kaderníčka, píše The Sun.

Chelsey priznala, že bola znepokojená už od začiatku, no verila, že profesionálna kaderníčka snáď vie, čo robí. Keď však uvidela výsledok, jej obavy sa potvrdili.  

Mladá žena vo videu ukazuje nielen úplne zle ostrihané a zničené vlasy, ale tiež popálenú pokožku na hlave a krku.  

“Takto príšerne mi v kaderníctve zničili vlasy a neváhali si za to vyúčtovať 120 libier!” posťažovala sa Chelsey a dodala, že kaderníčku už počas strihania upozorňovala, že jej ofina vôbec nevyzerá ako tá na obrázku. Podráždená kaderníčka jej následne ostrihala ešte viac vlasov a Chelsey mala sto chutí utiecť jej z kresla.   

Ľudia pod videom jej radili, aby do salónu poslala sťažnosť a žiadala o vrátenie peňazí. Je naozaj strašné, že jej také krásne a zdravé vlasy totálne zničili a potrvá celé mesiace, kým si ich dá aspoň čiastočne do poriadku.  

Čo by ste na jej mieste urobili vy? Zaplatili by ste za takýto účes?  

@chelseyann022 Moral of the story check the reviews before you go ?? #fyp#hair#hairfail#bleach#bleachburns#crying#trending ♬ original sound - speed up sounds?

Súvisiace články

Najčítanejšie