Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Emma chcela jemne zväčšiť pery, dopadlo to katastrofou: Takmer jej explodovali!
Zdielať na

Emma chcela jemne zväčšiť pery, dopadlo to katastrofou: Takmer jej explodovali!

Zdroj: Profimedia

Namiesto pekných a plných pier sa dočkala šialeného opuchu a bolestí, ktoré by nikomu nepriala. Mladú ženu museli nakoniec ratovať lekári v nemocnici.

18-ročná Emma Cornett si už dlho priala trošku zväčšiť pery a tak sa objednala do kozmetického salóna, aby si svoj sen mohla splniť, píše tag24.de. Ani vo sne jej nenapadlo, že by to mohlo skončiť takto!

Zväčšiť pery si môžete aj takto!

Emma tvrdí, že niekoľko hodín po tom, čo jej bola do pier aplikovaná injekcia, jej pery začali opúchať a ona mala pocit, že jej explodujú. Alergická reakcia mala rýchly nástup a kvôli extrémnym bolestiam jej museli nakoniec pomôcť lekári v nemocnici. 

Profimedia

Namiesto spokojnosti a zvýšeného sebavedomia ju čakala hotová nočná mora, o ktorú sa Emma podelila aj na sociálnej sieti, aby varovala iné mladé ženy. Ako sama priznala, vybrala si salón, kde ponúkali zväčšenie pier za výrazne nižšiu cenu ako inde, čo bola prvá veľká chyba. Hoci si sama želala len polovičné množstvo, zistila, že jej rovno na prvýkrát dali plnú dávku. 

Po zákroku jej na pery naniesli ešte špeciálny krém a varovali ju, že to môže trochu bolieť. Jej však už po hodine začali pery aj celá tvár šialene opúchať a nedokázala ani rozprávať. Našťastie, v nemocnici ju dali dokopy a vyzerá to tak, že si neponesie žiadne trvalé následky. Isté však je, že nabudúce si už veľmi dobre preverí salón a kozmetičku, ktorej sa zverí do rúk…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie