Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Alena sa nestrihala od piatich rokov a pozrite sa na jej dcéry! Wau, vyzerajú ako z rozprávky!
Zdielať na

Alena sa nestrihala od piatich rokov a pozrite sa na jej dcéry! Wau, vyzerajú ako z rozprávky!

Zdroj: Profimedia

Všade, kde sa objaví, púta pozornosť svojimi neuveriteľne dlhými a pestovanými vlasmi. Nádherné hrivy po nej zdedili aj jej dvojičky, ktoré sa rozhodli nestrihať sa, rovnako, ako ich mama.

37-ročná Alena Kravchenko pochádza z Ukrajiny a na sociálnych sieťach má obrovské množstvo fanúšikov práve kvôli svojim neuveriteľne dlhým vlasom, píše The Sun.

Vyše 30 rokov bez strihania!

Alenine vlasy majú takmer 2,5 metra a neboli ostrihané už vyše tridsať rokov. Dlhovláska si upravuje iba rozštiepené končeky, no poriadny strih mala naposledy ako 5-ročné dieťa!

Hoci starostlivosť o takúto dlhokánsku hrivu nie je vôbec jednoduchá, Alena si dnes práve vďaka svojím vlasom dokáže slušne zarobiť. Stala sa z nej úspešná influencerka a má už takmer 160-tisíc fanúšikov.

Alena tvrdí, že jej vlasy sú síce dlhé, ale uprednostňuje čo najjednoduchšiu starostlivosť. Umýva si ich len raz týždenne a rovnako raz z a sedem dní použije výživnú masku, ktorá vlasom zabezpečuje pevnosť a lesk. Vlasy si necháva zásadne usnúť voľne, fény a kulmy nepoužíva.

Dvojičky nasledujú mamu

Pozornosť však nepriťahuje iba Alena sama, ale rovnako to je aj s jej desaťročnými dvojičkami. Dcérky sa rozhodli nasledovať svoju mamu a tiež si od útleho detstva pestujú dlhé vlasy. Momentálne majú dĺžku 1,4 metra.

Podľa modelky a influencerky môže každá žena dosiahnuť podobný výsledok, musí mať len veľkú trpezlivosť, používať kvalitnú starostlivosť a produkty, ktoré vlasy nezničia, ale naopak, podporia zdravie a rast vlasov.

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie