Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ženy sú nadšené z jednoduchého triku s maskarou: Vyčarujte si dlhšie a zvodnejšie riasy aj vy
Zdielať na

Ženy sú nadšené z jednoduchého triku s maskarou: Vyčarujte si dlhšie a zvodnejšie riasy aj vy

Zdroj: TikTok/aliandreeamakeup

Ak túžite po dlhých mihalniciach ale nechcete používať umelé, určite vyskúšajte tento trik, ktorý ich viditeľne zväčší a zvýrazní a to už za pár sekúnd.

Beauty influencerka Ali Andreea (@aliandreeamakeup) z Paríža tvrdí, že väčšina žien si nanáša riasenku nesprávne a preto im takmer vôbec nepomáha, píše The Sun. Vo svojom príspevku predstavila jednoduchý postup, ako z maskary dosiahnuť maximálny objem mihalníc a ten si ženy nevedia vynachváliť.

Diana Mórová vyzerá stále fantasticky, ako sa jej to darí?​

TOP trik s riasenkou​

Snáď každá žena túži po krásnych, dlhých a hustých mihalniciach, no len máloktorej ich príroda nadelila do vienka. Umelé riasy nie sú jedinou možnosťou, fantastický výsledok môžete dosiahnuť aj touto malou fintou! 

Ako môžete vo videu nižšie vidieť, trik nie je o žiadnej špeciálnej pomôcke, keďže budete potrebovať iba špirálu. Kúzlo spočíva totiž v jej nanášaní. 

Brunetka vo videu vysvetľuje, že väčšina žien má tendenciu žmurkať, keď ťahajú špirálu smerom nahor. Ona radí oko pomaly zatvárať s pritom špirálou krútiť, čím nanesiete farbu dôkladnejšie a mihalnice budú vyzerať oveľa dlhšie a výraznejšie. 

Ženy sa influencerke poďakovali a potvrdili, že to funguje úplne geniálne, pre iné to zase až taký objav nebol, keďže to vraj takto robia roky. 

Pozrite sa, ako tento trik s riasenkou vyzerá v praxi. Čo poviete, vyskúšate?

@aliandreeamakeup You have got to try this today! Let me know how it goes! #makeupartist #mascarahack #makeuptutorial #makeuptips #makeuptiktok #makeupchallenge ♬ original sound - AliAndreeaMakeup

Súvisiace články

Najčítanejšie