Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ani drahý krém vám nepomôže, ak ho nanášate zle: Túto chybu robíme takmer všetci!
Zdielať na

Ani drahý krém vám nepomôže, ak ho nanášate zle: Túto chybu robíme takmer všetci!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Prekvapilo vás, že aj pri nanášaní krému na pleť sa dá robiť niečo zle? Veru áno, skúste sa nabudúce tejto zbytočnej chybe vyhnúť!

Herec, moderátor a tvorca programu Celebrity Skin Talk, Scott McGlynn, často zdieľa na sociálnej sieti triky na starostlivosť o pleť a tiež fanúšikom radí, ako ušetriť pri kúpe a používaní kozmetiky peniaze. Tentokrát zaujal príspevkom, v ktorom názorne poukazuje na najčastejší problém, ktorý robíme pri nanášaní pleťového krému, píše Daily Star.

Nanášate si pleťový krém správne?​

Podľa Scotta je najčastejšou chybou to, že si krém dáme najskôr do dlaní a potom ho nanášame celými dlaňami na tvár. Takto zbytočne minieme priveľa krému a veľká časť z neho sa vstrebe do dlaní. Ako to teda robiť správne? 

„Vezmite si malé množstvo krému iba končekmi prstov a končekmi ho aj vmasírujte alebo vklepkajte do pleti,“ radí moderátor jednoduchý trik, vďaka ktorému sa vám krém dôkladne vstrebe a vydrží aj oveľa dlhšie.  

„Nie je to krém na ruky, ale na tvár,“ pripomína Scott svojim fanúšikom a zdôrazňuje, že na ruky treba používať iný krém ako na tvár.

@scottmcglynnofficial Let’s address this! I’ve seen tons of videos online people applying moisturiser the wrong way. Here’s how you do it! #howtoapply #letsaddressthis #skintips101 #skintips #howtodo #facemoisturizer #skincaretips #skincaretipsforyou #skincaretipsandtricks #lessons #trending #skin101 #skinlove #ukskincare #beautytip #beautytips101 ♬ original sound - Scott McGlynn

Súvisiace články

Najčítanejšie