Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hejteri jej píšu, že veľký nos jej úplne ničí tvár: Nikdy nepôjdem pod nôž, odkazuje kráska
Zdielať na

Hejteri jej píšu, že veľký nos jej úplne ničí tvár: Nikdy nepôjdem pod nôž, odkazuje kráska

Zdroj: TikTok/baabytess

Kým mnohí by takýto hendikep nechali čím skôr upraviť u plastického chirurga, ona nad tým ani neuvažuje. Myslí si, že práve zvláštny nos z nej robí jedinečnú a krásnu osobu. Čo si o tom myslíte vy?

Krása môže mať rôzne podoby a niekedy aj výraznejšia odlišnosť na tvári môže byť na človeku krásna a dokonca sa z nej môže stať poznávacie znamenie. Táto mladá žena je neustále kritizovaná za svoj veľký nos, no ona na tom neplánuje nič meniť, píše Daily Star.

Tess, ktorá uverejňuje príspevky na TikToku ako „baabytess,“ sa zviditeľnila po tom, ako sa zúčastnila nového hitu sociálnych sietí. Ide o zhotovenie krátkeho videa, na ktorom si na chvíľu prekryjete to, čo je na vás nezvyčajné a potom to odhalíte.

;

Keď sa jej príspevok stal virálny, ľudia ho začali vo veľkom komentovať. Mnohí ju pochválili že to, že sa naučila mať rada so všetkým čo dostala do vienka a myslia si, že aj s veľkým nosom je krásna. Ďalší zase nechápu, že si ho nenechala operovať, lebo jej vraj úplne kazí inak peknú tvár. 

„Milujem svoj nos a nemenila by som ho za iný,“ povedala Tess vo videu, čím povzbudila mnohých ďalších, aby sa nehanbili za to, že sú iní. 

Čo by ste na jej mieste urobili vy?

@baabytess

):

♬ original sound - oscar
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa tesla desiree (@baabytess)

@baabytess

♬ manipulate women fund men - roham

Súvisiace články

Najčítanejšie