Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hejteri ju urážajú, že vyzerá ako opica: Čo poviete, mala by si TO z tváre odstrániť?
Zdielať na

Hejteri ju urážajú, že vyzerá ako opica: Čo poviete, mala by si TO z tváre odstrániť?

Zdroj: TikTok/kenahjonel

Je mladá, krásna, no má na tvári jednu zvláštnosť, ktorá mnohým prekáža. Denne dostáva desiatky urážajúcich správ, no ona je na svoju odlišnosť pyšná. Čo si o tom myslíte vy?

Kenah Jónel z Austinu v Texase je denne šikanovaná kvôli svojmu obočiu, ktoré má extrémne huňaté a ešte aj spojené, informuje The Sun.

Mladej žene ľudia dookola vypisujú, že by si mala obočie vytrhať, pretože takto vraj vyzerá ako opica, niektorí jej dokonca odkázali, že by sa mala radšej zabiť. 

Kenah je z týchto nenávistných komentárov absolútne zhrozená, no paradoxne ju to ešte viac motivovalo, aby svoje fotografie zverejňovala a dokázala tak, že krása môže mať rôzne podoby. Myslí si, že nikto by sa nemal cítiť zle a neisto iba preto, že vyzerá trochu odlišne od ostatných. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenah Jónel Baby (@kenahjonel)

„Pravda je taká, že moje spojené obočie je pre mňa najobľúbenejšia vec, ktorú na sebe mám,“ povedala Kenah a dodala, že rozhodne na svojom výzore nemieni nič meniť. 

„Keď som dospievala, bola som šikanovaná za moje obočie aj za to, že som nízka, chlpatá a ešte veľa vecí... Trvalo naozaj dlho, kým som to prekonala a naučila som sa svoje telo a vzhľad naozaj milovať,“ vysvetľuje blondínka, ktorá sa snažiť povzbudzovať aj iné ženy, aby sa kvôli akejkoľvek odlišnosti necítili neisto. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenah Jónel Baby (@kenahjonel)

„Pokiaľ ide o krásu, neexistuje jedna šablóna, ktorá by vyhovovala všetkým,“ hovorí. 

Kenah sa snaží využívať sociálne siete práve na to, aby ľudí inšpirovala a poukazovala na to, aké je dôležité rešpektovať ostatných, hoc vyzerajú akokoľvek zvláštne.

Pravdu má, čo poviete? Vyzerá krásne aj s bujným obočím!

@kenahjonel Reply to @lalaland8887 I’m so sorry it’s shaky, I’m anxious lol. ? #fyp #feminism #bodypositivity #unibrow #fy #aesthetic ♬ original sound - Kenah Jónel
@kenahjonel Chop chop ✂️ #hairtransformation #hairstyle #haircut #fyp ♬ original sound - timotae chalamett
@kenahjonel I honestly can’t tell which #fy #fyp ♬ doin time lana del rey - reb&lt3

Súvisiace články

Najčítanejšie