Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Paparazzi zábery ukázali realitu: TAKTO vyzerá nestarnúca Jane Seymour úplne bez mejkapu
Zdielať na

Paparazzi zábery ukázali realitu: TAKTO vyzerá nestarnúca Jane Seymour úplne bez mejkapu

Zdroj: Profimedia

Keď sa objaví na červenom koberci, je vždy očarujúca a určite by jej nikto netipoval 71 rokov. No vyzerá rovnako dobre, keď ju náhodne odfotia na ulici nenalíčenú? Pozrite sa!

Je až neuveriteľné, že herečka Jane Seymour (71) sa od čias slávnej seriálovej doktorky Quinnovej takmer nezmenila. Okrem pozitívneho prístupu k životu jej k mladistvému vzhľadu pomáha aj cvičenie a stále štíhla a pevná postava.

Nenechajte si ujsť vydarený rodinný film Ako dostať deda z domu aj so skvelou Jane Seymour už túto sobotu o 20:35 na JOJke! 

Jane Seymour si môže bez obáv dovoliť ukazovať svoju postavu v plavkách, pretože vyzerá priam božsky. Herečka nepodstúpila žiaden skrášľovací zákrok a dokonca nechodí ani do drahých beauty salónov. Ako sama tvrdí, jej výzor je odrazom prístupu k životu a svoje fotografie preto zásadne neupravuje.

“Svoje fotky neretušujem, som to jednoducho ja, taká, aká v skutočnosti som,” povedala pre magazín People obľúbená herečka. 

Jane je večne usmiata a pozitívne naladená žena a na mladistvý výzor má svoj vlastný recept. “Starajte sa o seba, nerezignujte len preto, že vám pribúda vek, robte hlavne jednoduché veci. Nemusíte držať špeciálne diéty, stačí jesť striedmo a s rozumom, všetko, ale s mierou,” dodáva herečka, ktorej v jedálničku nechýbajú hlavne ryby, orechy a veľa zeleniny. Čo sa týka pleti a starostlivosti o pokožku, za absolútny základ pokladá dôkladnú hydratáciu celého tela.

Nestarnúca herečka síce starne prirodzene, no v spoločnosti je vždy perfektne nalíčená a upravená. Zaujíma vás, či chodí niekedy aj bez mejkapu? Úplne bez problémov! Takto ju nedávno paparazzi nafotili na nákupoch! Hoci jej tvár je už poznačená vráskami, pôsobí stále veľmi mladistvo, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie