Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Fanúšikovia sú z jej vzhľadu v šoku! Neupravenú Madonnu by ste na ulici nespoznali!
Zdielať na

Fanúšikovia sú z jej vzhľadu v šoku! Neupravenú Madonnu by ste na ulici nespoznali!

Zdroj: Profimedia

Slávna popová ikona sa v poslednom období viac ako hudbou “preslávila” svojimi uletenými príspevkami a prehnane upravenými fotografiami, ktoré s realitou nemajú nič spoločné.

Kontroverzná speváčka Madonna má už 64 rokov a kým v minulosti sa vraj plastikám a skrášľovacím procedúram vyhýbala, dnes ich má toľko, že sa na seba už takmer vôbec nepodobá. Najnovšie vyvolala rozruch videami, kde sa predviedla ako umelá Barbie a vyvolala tiež špekulácie a svojej orientácii, píše mirror.co.uk.

O starnutí s gráciou sa pri Madonne rozhodne nedá hovoriť, práve naopak. Čím je staršia, tým desivejším spôsobom sa prezentuje a proti starnutiu bojuje všetkými možnými metódami. V najnovšom videu a fotografiách, ktoré zverejnila, ju fanúšikovia nevedeli spoznať. K opuchnutej a prebotoxovanej tvári pridala aj ružové vlasy a odfarbené obočie a mnohým doslova naháňala strach. Okrem desivého vzhľadu opäť raz vyvolala špekulácie o svojej orientácii.

Vo videu môžete vidieť, ako drží ružovú spodnú bielizeň a chystá sa ju hodiť do koša. "Keď sa netrafím, som lesba," napísala k príspevku. Speváčka netrafila, čím svojich priaznivcov úplne zmiatla, pretože teraz nikto nevie, či to bol iba žart, alebo to myslela vážne. V jej prípade by ani v jednom ani v druhom prípade o žiadne prekvapenie nešlo, keďže svoju náklonnosť k obom pohlaviam dáva najavo už roky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Škoda, že nás Madonna už prekvapuje len takto a nie svojím hudobným nadaním… A takto vyzerá na najnovších paparazzi záberoch… 

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @gamerbee93

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julie fan of Madonna (@j.madonna1)

Súvisiace články

Najčítanejšie