Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Radikálna premena filmovej Hermiony: Emma Watson prekvapila kratučkým pixie účesom
Zdielať na

Radikálna premena filmovej Hermiony: Emma Watson prekvapila kratučkým pixie účesom

Zdroj: Profimedia

Talentovaná mladá herečka sa zmien imidžu nebojí, čo dokázala už niekoľkokrát. Krátky chlapčenský účes si vyskúšala už pred rokmi a teraz sa k podobnému vrátila, čo poviete, sekne jej to?

Emmu Watson (32) si aj po dlhých rokoch ľudia spájajú najmä s úlohou šprtky Hermiony z Harryho Pottera. Krásna herečka vyzerá aj po tridsiatke veľmi mladučko a dievčensky, no tento staronový účes jej dodal ohromný sexepíl. K jej krásnej tvári a súmerným črtám sa hodí absolútne dokonalo, čo poviete?

Úplne nakrátko bola ostrihaná už pred dvanástimi rokmi, teraz sa ku kratučkému zostrihu opäť vrátila a urobila dobre. S novým imidžom sa stala tvárou značky Prada Beauty.

;

Svoje meno so značkou prepojila, pretože Prada podľa slov herečky „vždy presahovala tradičné modely a archetypy, čo sa týka poňatia krásy, a je preslávená ženskosťou, ktorá rúca konvencie,“ cituje herečku denník Metro. 

Emma sa snaží byť vždy zaujímavá a originálna a na červenom koberci patrí vždy medzi najkrajšie a najvýraznejšie dámy, hoci v súkromí sa najlepšie cíti ako sivá myška. 

„Naša múza je viac než len múzou. Viac než len tvárou. Viac ako dokonalým stelesnením ženy Prada,“ uviedla spomínaná značka k spolupráci s Emmou Watson. 

„Keď ma Prada požiadala, aby som sa stala tvárou ich novej kampane na vôňu, spýtala som sa, či by som ju mohla režírovať. O niekoľko mesiacov neskôr sa môžem s vami podeliť o výsledky viery, ktorú vo mňa zdieľali,“ prezradila o spolupráci Emma a dodala, že jej režisérsky debut bude už čoskoro predstavený verejnosti a verí, že sa bude všetkým páčiť.  

Zatiaľ však môžete zhodnotiť retro imidž Emmy Watson, ktorá rozhodne nepotrebuje dlhé vlasy na to, aby vyzerala príťažlivo a sexi, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Prada (@prada)

Súvisiace články

Najčítanejšie