Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako to, že vyzerá na každom zábere dokonalo? FOTO trik Kate Middleton odhalený!
Zdielať na

Ako to, že vyzerá na každom zábere dokonalo? FOTO trik Kate Middleton odhalený!

Zdroj: Profimedia

Či ide o fotografie z oficiálnych udalostí kráľovskej rodiny, alebo o obyčajné momentky pri hre s deťmi, Kate jednoducho nemá zlú fotku. Ako to len robí? Takto!

Aj vy môžete vyzerať dobre a fotogenicky na každej fotografii, stačí sa naučiť zopár trikov, ktoré dobre ovláda aj vojvodkyňa z Cambridge.

Tajomstvo perfektného záberu

Možno si poviete, že Kate Middleton je jednoducho fotogenická, vždy perfektne oblečená, nalíčená a učesaná a tak je pochopiteľné, že vyzerá aj na fotkách vždy skvelo. Pravdou však je, že za to môže niekoľko trikov, ktoré veľmi dobre ovláda a využíva ich rovnako, ako väčšina ostatných členov kráľovskej rodiny, píše cafemom.com. 

Známa odborníčka na kráľovskú rodinu Miranda Holder vyzdvihla špeciálne jeden, ktorý je podľa nej absolútne kľúčový pri tom, aby ste vyzerali na zábere dobre.

Miranda vysvetlila, že Kate drží bradu vždy mierne hore, tak, aby bola rovnomerne so zemou. 

„Nenakláňa hlavu nadol, ani príliš dohora, a práve to jej zaistí zakaždým lichotivú fotografiu,“ objasnila odborníčka. 

@themirandaholder Try it and see! #katemiddleton #katemiddletonstyle #personalstylistonline #fashionover40 ♬ Cool Kids (Sped-Up Version) - Echosmith

"Môžem vám povedať za roky práce so supermodelkami a celebritami, že môžete byť tým najkrajším človekom na svete a napriek tomu môžete na fotke vyzerať príšerne. Je to naozaj všetko o vašom vzťahu ku kamere a o tom, kam umiestnite svoju čeľusť,“ hovorí odborníčka a dodáva, že rovnako dôležité je držať chrbticu vzpriamene.   

Kate si dáva pozor, aby mala vždy vystretú chrbticu a ramená smeruje smerom do objektívu. Tento malý trik spraví veľmi veľa, správne držanie tela je dôležité nielen pre zdravie, ale aj pre dobrý záber. Vaša postava bude vyzerať aj vyššie a štíhlejšie. 

Vyskúšajte sa takto najbližšie odfotiť aj vy a uvidíte, aký to bude rozdiel!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @delight.fulmoment

Súvisiace články

Najčítanejšie