Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Influencerka ukázala, aká je pravda o dokonalých fotkách na Instagrame: TOTO je realita!
Zdielať na

Influencerka ukázala, aká je pravda o dokonalých fotkách na Instagrame: TOTO je realita!

Zdroj: Instagram/its_just_acne

Trpí ťažkým akné a hoci si ho roky prekrývala vrstvami mejkapu, dnes hrdo ukazuje svoju nedokonalú tvár, čím podporuje ďalšie mladé dievčatá s rovnakým problémom, aby sa napriek tomu tešili zo života.

Influencerka Maia Gray z Londýna má na sociálnej sieti vyše 100-tisíc fanúšikov, ktorým pravidelne ukazuje, aký je jej život s akné. „Nerušte svoje plány iba kvôli tomu, že máte vyhádzanú pleť,“ odkazuje všetkým, ktorí sa kvôli nečistej pleti trápia a vyhýbajú sa spoločnosti.

Pri ktorých problémoch s pokožkou treba vyhľadať odborníka?

Maia zažívala na škole šikanu a výsmech kvôli akné a preto si ho začala zakrývať hrubými vrstvami mejkapu, píše Daily Star. Teraz má 27 rokov a hoci sa problematickej pleti stále nezbavila, odmieta si už svoju tvár skrývať a naučila sa svoj hendikep prijať. 

Mladá žena využíva svoj vplyv na sociálnej sieti na to, aby podporovala mladé ženy a dievčatá v tom, aby si dokázali užívať život aj keď majú akné. Sama zverejňuje svoju nedokonalú tvár bez líčidiel, čím bojuje proti extrémne a nereálne upravovaným fotkám, ktoré zverejňujú mnohé celebrity.

„Neporovnávajte sa s dokonalými kráskami z Instagramu, pravda je taká, že v skutočnosti väčšina z nich vyzerá úplne inak,“ odkazuje Maia mladým dievčatám. Za nás má palec hore!  

Súvisiace články

Najčítanejšie