Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Väčšina z nás si vraj holí nohy zle: Použite žiletku TAKTO, výsledok vás ohromí!
Zdielať na

Väčšina z nás si vraj holí nohy zle: Použite žiletku TAKTO, výsledok vás ohromí!

Zdroj: Profimedia

Asi vás to prekvapí, ale aj taká bežná vec ako holenie nôh žiletkou, sa dá robiť inak a efektívnejšie, ako sme zvyknuté. Tento holiaci trik je hitom sociálnych sietí a ženy si ho nevedia vynachváliť, vyskúšajte ho aj vy!

Existujú rôzne metódy odstraňovania chĺpkov na nohách, no mnohé ženy majú najradšej klasiku – holenie žiletkou. Aj táto najjednoduchšia metóda sa však dá ešte vylepšiť a nohy tak budete mať hladké oveľa rýchlejšie a efektívnejšie.

Vedeli ste, na čo všetko môžete využiť penu na holenie? Inšpirujte sa!

Top holiaci trik

Na TikToku sa stalo virálne video mladej ženy Stacy Garner Medlin, ktorá sa podelila s revolučnou metódou holenia nôh žiletkou, ktorá je oveľa rýchlejšia a jednoduchšia, píše The Sun.   

Ako na to? Je to naozaj veľmi jednoduché. Nohy si budete holiť klasicky žiletkou, ako ste zvyknuté, ale namiesto toho, aby ste žiletku po každom ťahu nadvihli a opláchli vodou, budete ju stále držať na pokožke a pohybovať postupne po celej nohe. 

Podľa Stacy sa takto nebudú chĺpky hromadiť v žiletke, ale zostanú vám na nohe, čo uvidíte pri záverečnom oplachovaní. 

Mnohé ženy sa za tento tip poďakovali a potvrdili, že to funguje perfektne a bez neustáleho oplachovania žiletky mali nohy oholené o polovicu rýchlejšie, ako zvyčajne. 

Pozrite si vo videu, ako na to a vyskúšajte si to tiež!

@stacymedlin When did you learn this??!!! I have been shaving my legs wrong my whole life!! #gamechanger #shavingyourlegs ♬ original sound - Stacy Garner Medlin

Súvisiace články

Najčítanejšie