Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bývalá supermodelka šokovala fanúšikov: Spoznávate túto neupravenú a tuctovú ženu?
Zdielať na

Bývalá supermodelka šokovala fanúšikov: Spoznávate túto neupravenú a tuctovú ženu?

Zdroj: Profimedia

Dlhé roky sa pýšila ukážkovou sexi postavou, no už sa nemieni pre štíhlosť obmedzovať a trápiť diétami. Niekdajšia kráska sa aktuálne zjavne vykašlala nielen na zdravú životosprávu, ale aj na líčenie a módu. Neuveríte, že je to ona!

Len nedávno sme písali o bývalej supermodelke Linde Evangeliste, ktorá patrila v 80. a 90. rokoch minulého storočia k najvyhľadávanejším kráskam, no teraz by ste ju na ulici asi nespoznali. Veľmi podobne a všedne vyzerá mimo svetiel reflektorov aj jej bývalá kolegyňa, 48-ročná Tyra Banks.

Exotická kráska Tyra Banks (48) patrila v mladosti spolu s Naomi Campbell medzi najslávnejšie afroamerické supermodelky. Neskôr sa úspešne uplatnila aj ako moderátorka a hlavná hviezda populárnej reality show o hľadaní nových modeliek - America's Next Top Model. 

Mnohých ľudí šokovalo, keď pred pár dňami niekdajšiu krásku nafotili paparazzi na ulici úplne neupravenú v rozťahaných teplákoch a mikine, ktoré jasne potvrdili, že jej sexi štíhle a pevné telo je už dávna minulosť, informuje Daily Mail.   

Profimedia

Kým niektorí neskrývali prekvapenie, pre jej skalných fanúšikov to až také šokujúce nebolo. Tyra je totiž aktívnou zástankyňou pozitívneho vnímania ženského tela a už niekoľkokrát sa vyjadrila, že sa nemieni v jedle nijako obmedzovať a rovnako sa odmieta zaoberať ručičkou na váhe. Keď pred časom nafotila kolekciu luxusnej bielizne Kim Kardashian, urobila dokonca poriadny cirkus, keď zistila, že fotografie jej tela prehnane upravili. 

Čo sa týka mejkapu, v súkromí sa ním naozaj nijako netrápi a často ukazuje svoju prirodzenú tvár bez mejkapu a úprav aj na sociálnych sieťach. 

Takto ju poznáme z reklamných kampaní a profi záberov.

A toto je slávna supermodelka v skutočnosti! Poriadny rozdiel, však? My jej dávame palec hore, pretože sa neskrýva a dokonca si sama zo seba dokáže aj vystreliť!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie