Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aké skrášľujúce zákroky podstúpila Nicole Kidman? Ako tínedžerka vyzerala úplne inak!
Zdielať na

Aké skrášľujúce zákroky podstúpila Nicole Kidman? Ako tínedžerka vyzerala úplne inak!

Zdroj: Profimedia

Étericky krásna herečka oslávila už neuveriteľné 55. narodeniny, no paradoxne vyzerá oveľa lepšie a príťažlivejšie, ako na začiatku svojej kariéry. Dozrela do krásy, alebo jej pomohli plastickí chirurgovia?

Obľúbená hollywoodska herečka je pre mnohých symbolom prirodzenej krásy, aj keď až taká „nedotknutá“ zase nie je.

Herečka dlho zatĺkala skrášľujúce zákroky, ale nakoniec sa priznala k tomu, že bola na botoxe doslova závislá. Našťastie sa stihla spamätať, kým nebolo úplne neskoro a v posledných rokoch sa zbavila kŕčovitého výrazu a vyzerá oveľa prirodzenejšie. 

Tak, ako mnohé ďalšie celebrity, ani Nicole sa nedokázala zmieriť so starnutím a pribúdajúcimi vráskami a tak si nechávala pravidelne vpichovať do tváre botox. Pred časom priznala, že to skutočne preháňala. Namiesto udržania krásy a mladosti sa začala meniť na neprirodzenú bábiku bez mimiky, čo jej dávali pocítiť nielen fanúšikovia, ale aj producenti a režiséri. 

Profimedia

Dnes vyzerá slávna oscarová herečka veľmi dobre, no mnohí ľudia sú presvedčení, že okrem botoxu podstúpila aj oveľa radikálnejšie zásahy na tvári. Dôkazom majú byť práve jej fotografie z mladosti, kde jej chrup aj celkové črty tváre vyzerajú predsa len inak. 

Nicole Kidman mala len sladkých 16 rokov, keď si prvýkrát zahrala vo filme. Išlo o remake austrálskej sviatočnej klasiky Bush Christmas. Vtedy ešte nikto netušil, že z tejto strapatej pehavej dievčiny sa o pár rokov stane jedna z najžiarivejších hollywoodskych hviezd.

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa old but gold. (@hollywoodsparkling)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NICOLE KIDMAN (@imnicolekidmanfan)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CINEMANIAK (@cine_maniak)

Súvisiace články

Najčítanejšie