Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šokujúce priznanie známej modelky: Matka ju poslala na plastiku v štrnástich!
Zdielať na

Šokujúce priznanie známej modelky: Matka ju poslala na plastiku v štrnástich!

Zdroj: Profimedia

Už niekoľko rokov patrí medzi modelingovú špičku a mnohí jej krásu obdivujú, hoci je jasné, že úplne prirodzená nie je. Až doteraz absolútne odmietala akékoľvek zákroky, preto bolo jej priznanie poriadnym šokom!

25-ročná modelka Bella Hadid bola z úprav tváre obviňovaná už niekoľkokrát, keďže na fotografiách z mladších čias vyzerá úplne inak. Až doteraz však zakaždým tvrdila, že nikdy žiadnu plastiku nepodstúpila, preto doslova šokovala priznaním pre módny magazín Vogue, keď povedala, že ľutuje, že si nechala operovať nos, keď mala len 14 rokov.

„Dnes by som si priala, aby som si zachovala nos svojich predkov,“ povedala Bella a priznala, ako veľmi ju v minulosti ovplyvnilo porovnávanie s jej sestrou a supermodelkou Gigi Hadid.

„Bola som tá škaredšia sestra. Bola som brunetka. Nebola som taká cool ako Gigi, nie taká spoločenská. To je naozaj to, čo o mne ľudia hovorili," priznala Bella a dodala, že keď na to ľudia dookola narážali, jednoducho tomu uverila a trápilo ju to.

Profimedia

„Vždy som mala pocit, že musím niečo dokázať,“ pokračovala v rozhovore, no ľudí zo všetkých informácii zaujalo najmä to, ako je možné, že jej matka povolila plastiku nosa vo veku, keď sa ešte vyvíjala.

Na 58-ročnú Yolandu sa okamžite spustila lavína kritiky a nebolo to po prvýkrát. Už v minulosti ju ľudia obviňovali z toho, že robila všetko preto, aby jej dcéry boli dokonalé. Nútila ich vraj k diétam a prísne strážila ich jedálniček, aby boli dostatočne štíhle. Nechať dcére operovať nos v štrnástich je však už absolútne cez čiaru, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bella Hadid (@ballahadid)

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie