Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Živá Rapunzel šokovala radikálnou premenou: Aha, aký účes má teraz na hlave!
Zdielať na

Živá Rapunzel šokovala radikálnou premenou: Aha, aký účes má teraz na hlave!

Zdroj: Profimedia

Dlhé vlasy si pestovala takmer celý život, no cítila, že je čas na zmenu a rovno poriadne extrémnu. Čo poviete, svedčí jej to teraz viac?

14-ročná tanečnica Anano Mirtskhulava mala naposledy ostrihané vlasy ako malé dieťa a odvtedy si ich nechávala rásť. Hoci ich veľmi rada predvádzala na sociálnych sieťach a ľudia ju kvôli dlhokánskej hrive obdivovali, rozhodla sa, že chce skúsiť niečo úplne iné.

Anano prezradila, že si vlasy umývala 2-3 krát do týždňa prírodným šampónom a trvalo jej približne jednu hodinu, ďalšiu polhodinu strávila sušením vlasov, s čím jej musela pomáhať mama, píše Daily Mail. 

Priatelia ja fanúšikovia ju od strihania vždy odhovárali, no bola to práve náročná a zdĺhavá starostlivosť o vlasy, pre ktorú sa nakoniec rozhodla pre zmenu.

;t=5s 

Mladá tanečnica svoj zámer nikomu neprezradila a kaderník jej vlasy postupne skracoval, až kým nebola úplne spokojná. S krátkym sviežim bobom vyzerá odrazu úplne inak a poriadne prekvapila aj svojich známych. Všetci sa však zhodli v tom, že jej to s novým účesom perfektne sekne.

Anano svoje vlasy nakoniec predala za 300 libier salónu, kde sa nechala ostrihať, aby z nich mohli vyrobiť parochne.

Hoci priznala, že je to pre ňu obrovská zmena a dlhé vlasy jej občas chýbajú, vôbec to neľutuje, pretože sa cíti ľahšie a slobodnejšie.

A čo radí dievčatám a ženám, ktoré túžia po dlhých a zdravých vlasoch? Podľa nej je to o používaní správnych produktov na prírodnej báze a určite aj zdravá vyvážená strava s dostatkom vitamínov. 

Čo poviete, vyzerá po radikálnej zmene účesu lepšie?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie