Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pokojne by TO mohla robiť aj dnes: Tušili ste, že táto jojkárska moderátorka sa živila modelingom?
Zdielať na

Pokojne by TO mohla robiť aj dnes: Tušili ste, že táto jojkárska moderátorka sa živila modelingom?

Zdroj: Instagram/katarina_jesenska

Patrí medzi najobľúbenejšie slovenské moderátorky a mnoho divákov sleduje jej reláciu nielen kvôli pestrému a kvalitnému obsahu, ale aj kvôli tomu, že sa na ňu jednoducho skvelo pozerá!

Ak ste tipovali, že ide o moderátorku Katarínu Jesenskú, tipovali ste správne. Táto krásna blondínka je tvárou, hlasom, ale aj producentkou obľúbenej relácie televízie JOJ - Na chalupe.

Televízia JOJ oslávi začiatkom marca krásne 20. výročie svojho vzniku a pri tejto príležitostí pripravila pre svojich verných divákov mnoho prekvapení. 

Známe tváre JOJky nafotili výnimočnú sériu fotografií, ktoré budú zverejnené aj v známom ženskom magazíne a práve Katka sa pri tejto príležitosti priznala, že sa pri tom tak trochu vrátila do svojich mladších rokov, keď robila modelku ešte počas študentských čias.

​I keď si Katku Jesenskú diváci spájajú najmä s reláciou Na chalupe, v televízii Joj začínala v Súdnej sieni. Ako si spomína na toto obdobie? 

Snáď nikto by netipoval, že sympatická Katka má už po päťdesiatke a je maminou dvoch dospelých synov. S jej krásnou tvárou a perfektnou postavou by sa ako modelka mohla živiť pokojne aj dnes, súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie