Polojasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Prísne utajená svadba jojkárskej herečky: Nevesta vyzerala fantasticky!
Zdielať na

Prísne utajená svadba jojkárskej herečky: Nevesta vyzerala fantasticky!

Zdroj: Instagram

Do tretice všetko dobré! Obľúbená herečka Zuzana Haasová sa totiž tretíkrát vydala. Jej vyvoleným sa stal huslista Viliam Schowanetz.

Osud sa so Zuzanou nemaznal a v živote si prešla mnohými sklamaniami aj stratami. Napriek všetkému, čo prežila, úsmev jej z tváre nikdy nezmizol a svoj optimizmus stále rozdáva ľudom okolo seba. Vieru v lásku nestratila ani po tom, čo jej stroskotalo druhé manželstvo so záchranárom Martinom. 

Po nie príliš šťastnom rozchode však Zuzana opäť našla lásku! Jej vyvoleným sa stal huslista Viliam Schowanetz. Keď ju požiadal o ruku, Haasová ani minútu neváhala. Dvojica si "áno" povedala počas intímneho obradu v Bratislave. Nevesta mala na sebe krásne padavé šaty s hlbokým výstrihom, ktorý jej veľmi svedčil. "Však je krásna? A nielen to... je to anjel, ktorý ma každý deň inšpiruje. Dáva zmysel aj zdanlivo bezvýznamným veciam a činnostiam, vie poukázať na detaily, ktoré potom celku dávajú úplne iný zmysel. Každý deň s ňou mi prináša niečo nové krásne a strácame prehľad o čase pri našich rozhovoroch. Sama zažila mnoho krívd a bolesti, no napriek tomu rozdáva radosť vždy a všade a pomáha mnohým ľudom v núdzi.... Však je úžasná? Moja žena," vyznal sa zo svojich pocitov mladomanžel. Hlbokými citmi nešetrila ani Zuzana. "Poznáme sa 25 rokov a presne toľko nám trvalo, kým sme to minulý rok spečatili. Je to sranda, ako s vami život žije...vek nehrá rolu, ani názor druhých..." priznala herečka. Dvojici želáme v spoločnom živote len to najlepšie!

archív Z.H.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viliam Schowanetz (@viliam_sch)

Súvisiace články

Najčítanejšie