Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Za tieto FOTKY sa Madonne smeje celý svet: Prehnala to s retušou a vyzerá na 16!
Zdielať na

Za tieto FOTKY sa Madonne smeje celý svet: Prehnala to s retušou a vyzerá na 16!

Zdroj: Profimedia

Zmieriť sa s pribúdajúcim vekom a vráskami nie je ľahké pre nikoho, ale najhoršie to prijímajú väčšinou celebrity, ktoré v snahe vyzerať stále mlado občas aj takto okato prestrelia.

Chcela vyzerať mlado a sexi, teraz sa jej smeje celý svet. Madonna zverejnila fotografie, na ktorých po prehnaných úpravách filtrami vyzerá ako tínedžerka!

63-ročná kráľovná popu dokáže ešte stále šokovať! Nedávno sa nechala nafotiť hore bez v provokatívnych pózach úplne ako za čias svojej najväčšej slávy a teraz sa jej podarilo zaujať opäť, nie však tak, ako by to očakávala.

Madonna nedávno prezradila, že pracuje na svojom životopisnom filme. „Snažím sa natočiť film a je to sakra ťažké!“ napísala na Instagram, no jej fanúšikov oveľa viac ako táto informácia, zaujali zábery, ktoré k textu pridala, informuje Daily Mail.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna)

Fotografie sú už na prvý pohľad veľmi neprirodzené a vidieť, že prešli niekoľkými filtrami a úpravami, čo si všimol jednoducho každý a kritické komentáre začali pribúdať rýchlosťou blesku. 

„Vyzeráš na šestnásť,“ rýpol si jeden zo sledujúcich. „Ukáž nám svoju naozajstnú tvár,“ pridali sa ďalší. 

Madonna to od hejterov schytáva pravidelne, no teraz je na smiech snáď aj jej najvernejším fanúšikom. Jedna vec je mierne upraviť fotku pred zverejnením a úplne iná zase omladiť sa o 40 rokov, no nie?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ÓČKO STAR (@ocko.star)

Súvisiace články

Najčítanejšie